3 Direct toepasbare tips voor meer zelfvertrouwen
28 oktober 2020 

3 Direct toepasbare tips voor meer zelfvertrouwen

Ik val maar meteen met de deur in huis. Waar ben jij het meest trots op bij jezelf? Als ik deze vraag aan mijn coaching klanten stel hoor ik veel uhhh……… even nadenken…… geen idee.

Wat ik zo jammer vind is dat veel vrouwen zich onzeker voelen en hierdoor vastlopen in het opzetten van hun bedrijf. Want als jij niet gaat staan: durft te zijn wie je bent en trots kan zijn op jezelf en op je bedrijf. Hoe ga je dan succes behalen?

Het lijkt mij goed om de term succes eens wat verder uit te diepen. Want wat betekent succes? Dat is voor iedereen anders. Bij de een heeft het te maken met geld bij de ander heeft het te maken met bepaalde doelen of het is meer een gevoel.

# 1. MAAK EEN OPSOMMING WAT VOOR JOUW SUCCES BETEKENT.

Door hierover na te denken en er een definitie aan te geven gaat het echter voelen en weet je veel meer waar je naartoe wilt werken. Misschien voelt succes nog veel verder weg maar is het eigenlijk al heel dichtbij.

# 2. WAAR BEN JIJ HET MEEST TROTS OP?

Wat kan jij als de allerbeste en kan mag jezelf wel eens een compliment voor geven. Schrijf dit op een stuk papier en hang het op een plek wat je elke dag ziet.

# 3. VOEL DE KRACHT DIE DIEP VAN BINNEN ZIT.

Misschien als je dit leest denk je wel: ‘Hu, Loes kracht?’. Ik ga je uitleggen wat ik bedoel. Iedereen heeft een hele sterke kracht een soort oerkracht en ja ook jij! Maar het probleem is dat wij in deze tijd zo snel leven. Wij staan altijd aan en hebben weinig momenten van rust. Rust is voor de meeste tv kijken, op je tijdlijn scrollen etc. Je denkt dat je tot rust komt maar eigenlijk ben je hersenen aan het overprikkelen. Waardoor je verdoofd raakt.

Neem eens wat vaker een moment voor jezelf in rust. Ga eens een stuk wandelen en laat de omgeving op je inwerken.

Lieve vrouw ik geloof in jou! Jij kan je dromen waar maken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen