stap budget biab training

Leer hoe je een succesvolle nagelstyliste wordt 

en open je eigen salon!

Start je eigen salon en verdien geld met wat je graag doet.

Volg een opleiding nagelstyliste en start succesvol je eigen salon of volg een losse training (ook voor bijscholing!).

Bekijk de opleidingen of volg een losse training

Leer hoe je een succesvolle nagelstyliste wordt en open je eigen salon!

Start je eigen salon en verdien geld met wat je graag doet.

Volg een opleiding nagelstyliste en start succesvol je eigen salon of volg een losse training (ook voor bijscholing!).

Ik wil succesvol worden!
cursus nagelstyliste
Latoya - Beauty Studio Latoya.

Latoya

Beauty Studio Latoya.

"Ik was niet gelukkig met mijn werk en zocht iets wat mij gelukkig zou maken "

“Ik heb specifiek het vak geleerd, maar ook heb ik mijzelf meer ontwikkeld en heb ik tijdens de opleiding meer vertrouwen in mijzelf gekregen.” Door dit allemaal heb ik een goede start kunnen maken met mijn salon.

Unieke combinatie: nagelstyliste opleiding + marketing skills! 

Je kan de beste styliste uit jouw regio zijn, maar als niemand van je bestaan af weet dan komen er geen klanten en dat zou zonde zijn! 

Daarom combineren wij onze vakopleiding met ondernemersvaardigheden en marketing skills (als enige opleider in Nederland!). Wij leren je alle benodigde vaardigheden die je nodig hebt om een eigen bedrijf te runnen denk hierbij aan: bepalen van je prijs, hoe zorg je ervoor dat klanten je weten te vinden, hoe onderscheid je t.o.v. de concurrentie, social media etc. 

Kies hier de vakopleiding die het beste bij je past:

biab PRO

opleiding

Je wil PRO worden in het maken van natuurlijke nagel looks...

Refresh Nail Specialist opleiding

Je hebt ergens al een opleiding gevolgd maar bent nog niet tevreden...
biab nagel cursus

Allround Nail Specialist opleiding

Je wil alle technieken op het gebied van nagels leren...

wenkbrauw cursus

Beauty Expert

opleiding

Je wil alles leren over nagels, wimpers en wenkbrauwen...

Of volg een losse training:

biab/gellak Specialist Training 

Je wilt biab+ gellak nagels leren zetten voor jezelf en klanten....

Salon nailart training

Nail Art Training

Leer verschillende Nail Art technieken om je behandelingen nog winstgevender te maken!

biab babyboom Training

Struggle jij met het maken van een mooie overloop in je babyboom?

Als klein meisje droomde ik van een eigen salon.

‘Als tiener startte ik met mijn salon bij mijn ouders op zolder naast mijn studie. Als klein meisje droomde ik al van een eigen salon. Ik was goed in het vak, maar wist eigenlijk helemaal niets van het ondernemerschap, eerlijk gezegd deed ik maar wat (oeps!).

Ik dacht zodra al mijn vriendinnen, familie en kennissen weten dat ik gestart ben, dan komen de klanten wel.  Nou ik kan je vertellen die kwamen dus niet…. Pas toen ik me realiseerde dat het mij ontbrak aan zakelijke kennis en vaardigheden is mijn bedrijf goed gaan lopen.

Toen ik bijna had besloten om het bijltje erbij neer te gooien heb ik voor mijzelf een besluit gemaakt: Ik ga hier een succes van maken en ga alle vaardigheden waar het mij aan ontbreekt leren.’

De afgelopen 16 jaar als ondernemer heb ik allerlei opleidingen gedaan: verschillende marketing, socialmediatrainingen, opleiding copywriting, mindfullness.. you name it I tried. Ik weet nu precies wat werkt en wat niet werkt. Al mijn kennis, expertise en ervaringen om een succesvol bedrijf te starten heb ik in een opleiding samengevoegd.'

Loes Rikkers (docent & co-owner Arch Academy).

gellak aanbrengen

Wat leer ik tijdens de nagelstyliste opleiding? 

Tijdens de opleiding allround nagelstyliste maken wij je de allerbeste in het vak, daarnaast gaan wij je ook stap voor stap begeleiden om je eigen bedrijf op te zetten zodat jij straks precies weet wat je moet doen om succesvol je eigen salon te starten

Tijdens de opleiding leren wij je hoe je de nagels van de klant in topconditie houdt (a.k.a de beste nagelstyliste uit jouw regio te worden). 

Binnen de branche zijn er veel salons die de nagels van klanten beschadigen waardoor er veel problemen ontstaan: de kunstnagel laat los (klant is niet tevreden) en de natuurlijke nagel van de klant is kapot wat pijn doet. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij precies weet wat je wel en niet kan doen. Dat zorgt voor een tevreden en -nog veel belangrijker- een blijvende klant!

Er is een tekort aan goed opgeleide nagelstylistes.

Huh, hoe komt dit? Er zijn toch al heel veel salons? Het beroep als Nagelstylist(e) is een vrij beroep. Dat betekent dat iedereen opleidingen mag geven? Wwaattt? Ja, iedereen mag zomaar zonder enige kennis een opleidingscentrum beginnen, bizar toch? Helaas zijn er ook veel ‘slechte’ opleidingen waar het vak niet goed wordt aangeleerd.

De gevolgen hiervan zien wij helaas dagelijks. Misschien heb je het zelf ook wel eens ervaren? Door het ontbreken van kennis en het gebruik van verkeerde technieken beschadigen ‘nagelstylisten’ de natuurlijke nagels van de klant. De nagels worden verkeerd en veel te hard behandeld. Hierdoor raakt de natuurlijke nagel beschadigd en de kunstnagel blijft hierop niet goed hechten. Gevolg? De kunstnagels laten snel los en het duurt maanden voordat de natuurlijke nagels van de klant weer zijn hersteld.

De basis inhoud van alle nagelstyliste vakopleidingen:

Manicure

De voorbereiding van de natuurlijke nagel voordat je een kunstnagel plaatst zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. 

Acryl/gel Technieken

In de opleiding leren wij je verschillende technieken voor acryl/gel. Voor elke klant kijk je wel product geschikt is voor het type nagels van de klant. 

Gel Technieken

Ook met gel behandelen wij dezelfde technieken als bij acryl/gel. 

Een klant moet geen verschil zien of een nagel is opgebouwd met acryl/gel of met gel. 

Gellak

Er zijn verschillende technieken om gellak toe te passen. De meest bekende is een standaard gellak met een base en topcoat. 

Niet voor alle klanten is dit een juiste toepassing omdat ze meer stevigheid nodig hebben. Je zou dan kunnen kiezen voor een architectuur op de nagels te bouwen (ook wel bekend als biab).

Anatomie

Wij leren je precies wat je wel en niet kan doen, zodat je de nagels van je klant in topconditie houdt. Dat zorgt voor een tevreden en -nog veel belangrijker- een blijvende klant! Het is belangrijk om kennis te hebben van de anatomie van een nagel, maar ook voor de verschillende nagelproblemen en ziektes is er veel aandacht. 

Product kennis

We gaan dieper in op de werking van de producten waar we mee werken. Waarom nemen we bepaalde stappen en hoe hard bijvoorbeeld een acryl/gel uit? 

Door kennis te hebben over de producten kan je veel problemen voorkomen (zoals waarom laat kunstnagel los bij een klant?).

Ondernemers & marketing opleiding

Wat nou als je een opleiding hebt gedaan, uren hebt geoefend, maanden hebt besteed om de technieken onder de knie te krijgen….

Je maakt een Facebookpagina aan, ontwerpt een website, maar het mag niet baten. Het is wachten, wachten, wachten. SHIT, je had gedacht die klanten komen wel. Wat nu? Na maanden keihard studeren, merk je dat je niet weet hoe je nu verder moet. Nog wat later zakt de moed je in de schoenen. Je neemt het besluit om te stoppen: ‘er is in mijn buurt geen behoefte aan een salon!’ Het ontbreekt echter niet aan gewillige klanten, maar aan ondernemersvaardigheden, je hebt een duidelijke routebeschrijving nodig!

Bij onze vakopleiding ontvang je een complete online marketing en ondernemersvaardigheden opleiding: t.w.v.€ 1000,-

Deze training volg je online waarin je stap voor stap je eigen onderneming opzet en een vliegende start met je salon maakt.

Verdien geld met je passie! 

Zou het niet fantastisch zijn om geld te verdienen terwijl je iets doet waar je blij van wordt? 

Het is geweldig om steeds andere mensen te ontmoeten terwijl je flexibel je eigen uren kan indelen. Maar ook om je creatieve visie te uiten en iemand anders gelukkig te maken met mooie nagels! 

Meest gestelde vragen nagelstyliste opleiding

Is de opleiding voor iedereen geschikt?

Ja! Zolang je gemotiveerd bent om je dromen waar te maken. En misschien denk je nu wel: ‘Kan ik het wel?’. Geen zorgen! Dat is onze taak. Jij zorgt voor de motivatie en wij begeleiden je in het proces van a tot z.

Heb ik een vooropleiding nodig voor deze training?

Je hebt geen vooropleiding nodig om mee te kunnen doen aan deze training.

Wat is de studiebelasting van deze opleiding?

De studiebelasting van deze opleiding is 3 uur per week exclusief de lesdag.

Moet ik studiemateriaal aanschaffen?

Voor de opleiding schaf je een lespakket met producten aan (zie het kopje lespakket) op deze pagina. Je ontvangt bij de opleiding een theorieboek, hier hoef je niet extra voor te betalen.

Moet ik een examen doen bij deze opleiding?

Je sluit de opleiding af met een examen bij ons in het opleidingscentrum. Voor het examen hoef je niets extra's te betalen.
Mocht je het examen niet halen dan plannen wij op onze kosten extra trainingen in zodat je opnieuw het examen kosteloos kunt doen.

Hierna heb je de keus om examen te doen bij het TCI op mbo niveau 3. Indien je gebruik maakt van het STAP-budget is het volgen van een TCI examen bij ons verplicht. De kosten voor het TCI-examen zijn voor de gelpolish + manicure € 110 en voor de gel + acryl € 210.

Ontvang ik een diploma na het afronden van mijn opleiding?

Na het afronden van de opleiding ontvang je een diploma Nagelstyliste van ARCH ACADEMY.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een erkend diploma NLQF 3 vergelijkbaar met MBO 3 niveau te halen. Hiervoor doe je apart examen bij het TCI.

Heb ik modellen nodig voor de opleiding?

Om de techniek te leren starten wij met oefenen op de Nailtrainer (robothand). Zodra jij de techniek onder de knie hebt starten we met het oefenen op modellen.
De modellen neem jezelf mee, je ontvangt ruim van tevoren een planning welke dagen je een model nodig hebt.

Kan ik met mijn eigen materialen werken?

Het afnemen van het lespakket bij de opleiding is niet verplicht. Je mag ook met je eigen materialen werken. De docent werkt tijdens de les met de producten van LoveNess (hier kennen wij alle ins en outs van).

Hoeveel personen nemen deel aan de opleiding?

Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummer 1! Daarom werken wij een kleine groepjes van 6-8 cursisten.

Brochure aanvragen

Download hier gratis de Nail Academy brochure en ontvang deze binnen enkele minuten gratis in je e-mail!
50%
Yes, stuur mij de brochure!