ARCH ACADEMY

Na het volgen van een vakopleiding begint voor salons de grote uitdaging. Want hoe zet je een winstgevende onderneming op? Naast kennis van het vak is het ook belangrijk dat je kennis hebt van het ondernemerschap en hoe zorg je ervoor dat klanten jou vinden. In deze digitale tijd is het belangrijk dat je goed vindbaar bent en blijft. 
Loes | Eigenaar ARCH ACADEMY | Docent | Salon Marketing Specialist

Van niets naar bedrijf

Als klein meisje droomde ik van een eigen salon.

Tijdens mijn studie greep ik mijn kans en startte ik met mijn eigen salon. Ik was goed in het vak, maar wist eigenlijk helemaal niets van het ondernemerschap. Eerlijk gezegd deed ik maar wat (oeps!).

Ik dacht zodra al mijn vriendinnen, familie en kennissen weten dat ik gestart ben dan komen de klanten wel. Nou ik kan je vertellen die kwamen dus niet….

Ik had bijna besloten om het bijltje erbij neer te gooien.

maar heb toen voor mijzelf een besluit gemaakt: ik ga hier een succes van maken en alle vaardigheden leren die nodig zijn.

Ik starten met verschillende marketing opleidingen en ben alles wat ik leerde gaan toepassen op mijn salon. Die is toen in sneltreinvaart gegroeid. 

Inmiddels run ik alweer 12 jaar mijn opleidingscentrum en geef ik met heel veel passie mijn kennis door en help ik andere beauty ondernemers met het starten, opbouwen en groeien van hun salon. Vanuit mijn eigen frustratie is het concept van ARCH ACADEMY ontstaan om een vakopleiding te combineren met ondernemersvaardigheden. Zodat je als cursist meteen een vliegende start maakt met je eigen salon. 

Pascal | Eigenaar ARCH ACADEMY | Trainer | (Online) marketing specialist

Van de corporate wereld naar een eigen onderneming.

De afgelopen jaren heb ik in mijn functie als Key Account Manager samengewerkt met grote partijen als Albert Heijn, Total en Primera. Hier heb ik met name veel kennis opgedaan over prijsstrategieën, trade marketing en concept ontwikkeling. 

Ik merkte dat de corporate wereld helaas niet langer meer mijn ding was en besloot het roer compleet om te gooien. 

Het afgelopen jaar ben ik mij gaan specialiseren op o.a. online marketing en facebook advertising. 

Deze kennis gebruiken wij nu om zowel startende cursisten als bestaande salons verder te laten groeien tot een succesvolle en winstgevende onderneming. 

Je kan veel omzet maken, maar uiteindelijk gaat het erom wat er onder aan de streep overblijft en dat is waar ik je bij ga helpen.

Waar kunnen wij jou verder mee helpen?

Beauty Academy

Winstgevende behandelingen waar je een eigen salon mee start of je bestaande aanbod mee uitbreidt. 

Nail Academy

Je wilt starten en een eigen salon starten.
Volledige opleiding + inclusief marketing training

Marketing Academy

Ben je op zoek naar meer klanten, of wil jij je bedrijf juist verder opschalen, maar weet je niet hoe je dit moet doen?

Saskia | Docent Natural Nail Training | Nagelstyliste

Ik heb in 2017 de vakopoleiding bij ARCH ACADEMY gevolgd.

Ik ben Saskia, gecertificeerd nagel- en beautystyliste.
Sinds 1 oktober 2018 ben ik trotse eigenaresse van Nails as New in Elst.

Wat begon als alleen een nagelsalon en is inmiddels uitgegroeid tot een volledige beautysalon.

Daarnaast ben ik sinds 2022 ook geregistreerd docent bij het CRKBO en geef ik trainingen op het gebied van nagels bij ARCH ACADEMY.

Ik vind het erg prettig om als docent mijn kennis over te dragen aan nieuwe cursisten, Hier krijg ik veel energie van. De afgelopen tijd ben ik mij dan ook gaan focussen op de Natural Nail Training en heb ik inmiddels al tientallen cursisten mogen helpen met het zetten van de eerste stap in het nagelstyliste vak.

Hopelijk zie ik jullie snel tijdens een van mijn lessen. 

Shelley | Docent Level Up Training | Nagelstyliste

Van passie naar beroep.

Passie ergens voor hebben is iets heel moois, het is liefde. Passie geeft motivatie, energie, kracht en brengt je sneller naar je doel. Van je passie kan je je beroep maken en dat is precies wat ik heb gedaan. Mijn passie ligt bij het sculpten van nagels, bij het maken van die perfecte french inlay, het maken van die crispy smile line, bij het kijken en bouwen van de juiste architectuur van de kunstnagel, bij het verzorgen én intact houden van de natuurlijk nagel.

Inmiddels geef ik ook opleidingen voor ARCH ACADEMY en heb ik mij gespecialiseerd in de Level-Up training. Deze training is speciaal voor nagelstylistes die al een vakopleiding hebben gevolgd en hun skills om nagels te verlengen met sjablonen willen verbeteren en/of de snelheid van hun behandeling willen verhogen.

Brochure aanvragen

Download hier de brochure
50%
Aanvragen