TEAM ARCH ACADEMY

Na het volgen van een vakopleiding begint voor salons de grote uitdaging. Want hoe zet je een winstgevende onderneming op? Naast kennis van het vak is het ook belangrijk dat je kennis hebt van het ondernemerschap en hoe zorg je ervoor dat klanten jou vinden. In deze digitale tijd is het belangrijk dat je goed vindbaar bent en blijft. 
Loes | Eigenaar ARCH ACADEMY | Docent | Salon Marketing Specialist

Van niets naar bedrijf

Als klein meisje droomde ik van een eigen salon.

Tijdens mijn studie greep ik mijn kans en startte ik met mijn eigen salon. Ik was goed in het vak, maar wist eigenlijk helemaal niets van het ondernemerschap. Eerlijk gezegd deed ik maar wat (oeps!).

Ik dacht zodra al mijn vriendinnen, familie en kennissen weten dat ik gestart ben dan komen de klanten wel. Nou ik kan je vertellen die kwamen dus niet….

Ik had bijna besloten om het bijltje erbij neer te gooien.

maar heb toen voor mijzelf een besluit gemaakt: ik ga hier een succes van maken en alle vaardigheden leren die nodig zijn.

Ik starten met verschillende marketing opleidingen en ben alles wat ik leerde gaan toepassen op mijn salon. Die is toen in sneltreinvaart gegroeid. 

Inmiddels run ik alweer 12 jaar mijn opleidingscentrum en geef ik met heel veel passie mijn kennis door en help ik andere beauty ondernemers met het starten, opbouwen en groeien van hun salon. Vanuit mijn eigen frustratie is het concept van ARCH ACADEMY ontstaan om een vakopleiding te combineren met ondernemersvaardigheden. Zodat je als cursist meteen een vliegende start maakt met je eigen salon. 

marketing
Pascal | Eigenaar ARCH ACADEMY | Trainer | (Online) marketing specialist

Van de corporate wereld naar een eigen onderneming.

De afgelopen jaren heb ik in mijn functie als Key Account Manager samengewerkt met grote partijen als Albert Heijn, Total en Primera. Hier heb ik met name veel kennis opgedaan over prijsstrategieën, trade marketing en concept ontwikkeling. 

Ik merkte dat de corporate wereld helaas niet langer meer mijn ding was en besloot het roer compleet om te gooien. 

Het afgelopen jaar ben ik mij gaan specialiseren op o.a. online marketing en facebook advertising. 

Deze kennis gebruiken wij nu om zowel startende cursisten als bestaande salons verder te laten groeien tot een succesvolle en winstgevende onderneming. 

Je kan veel omzet maken, maar uiteindelijk gaat het erom wat er onder aan de streep overblijft en dat is waar ik je bij ga helpen.

Saskia | Docent | Natuurlijke nagel freak

Nageltjes lakken? Het is veel meer dan dat!

Ik ben Saskia, gecertificeerd nagel- en beautystyliste.

Sinds 2022 ben ik geregistreerd docent bij het CRKBO en geef ik trainingen op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen bij ARCH ACADEMY.

Mijn passie voor de beautybranche knalt door het dak en ik vind het fantastisch om dit aan alle cursisten over te brengen. De (anatomische) kennis binnen de branche laat soms wat te wensen na, terwijl dit mega belangrijk is voor de behandelingen die we uitvoeren... 

Hopelijk zie ik je snel tijdens een van mijn lessen om jou hier alles over te leren.

content creator
Sophie | Content marketeer | Fotograaf

Van sterke teksten tot mooie foto's

Ik ben Sophie, content marketeer bij Arch Academy. Alles wat met content te maken heeft vind ik fantastisch. Van het schrijven van sterke teksten tot het maken van mooie foto's, ik kan mijn energie er in kwijt en word er blij van. 


Waar kunnen wij jou verder mee helpen?

Nail academy

Je wilt een eigen salon starten of je skills upgraden!
Kies voor een Allround nagelstyliste opleiding of stel je eigen nagelstyliste opleiding op maat samen.

wenkbrauw cursus

Beauty academy

Voeg een winstgevende behandeling wimpers (Lash Lift) of wenkbrauwen (waxen, verven of brow lamination) toe aan je salon.

Marketing academy

Voor ambitieuze beauty ondernemers die meer klanten en omzet willen zonder zichzelf over de kop te werken. Laat je salon groeien!!

Marketing agency

Arch Academy is hét social media bureau in Nederland voor salon eigenaren: inspiratie tot aan volledig ontzorgen van je complete marketing

Brochure aanvragen

Download hier de brochure voor onze Nail academy
50%
Aanvragen