Vier handen op 1 buik: Romy bij Arch Academy
12 oktober 2023 

Vier handen op 1 buik: Romy bij Arch Academy

Romy van het bekende televisieprogramma ' 4 Handen op Een Buik' komt langs bij Arch Academy voor een privé training van Loes, om te kijken of een opleiding tot nagelstyliste wat voor haar is.

Het is een spannend tijd voor Romy, een 18 jarige jonge vrouw die binnenkort voor het eerst moeder wordt. Maar niet alleen de zwangerschap is voor haar een nieuwe ervaring, ze heeft besloten om deel te nemen aan het populaire televisieprogramma "4 Handen op Een Buik." Romy heeft de steun van haar bekende 'tv moeder', Nienke Plas, die haar door deze bijzondere reis heen helpt. Een van de dingen die Nienke Plas heeft geregeld voor Romy is het volgen van privé training tot nagelstyliste bij Arch Academy..

Tijdens de aflevering is te zien dat Romy langskomt bij Arch Academy om te kijken of de opleiding tot nagelstyliste wat voor haar is. Binnenkort komt Romy bij ons langs om een BIAB/Gellak specialist training te volgen.

Bekijk de aflevering hier:Bij ARCH ACADEMY zijn we toegewijd aan het helpen van mensen bij hun re-integratie na een periode van afwezigheid. Met onze gespecialiseerde trainingen en begeleiding zorgen we ervoor dat je sterker dan ooit terugkeert in de arbeidsmarkt. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst!


Over de schrijver
Reactie plaatsen