Nagelstyliste opleiding Arnhem: ontdek onze nieuwe opleidingslocatie in het centrum!
10 mei 2023 

Nagelstyliste opleiding Arnhem: ontdek onze nieuwe opleidingslocatie in het centrum!

Met veel trots presenteren wij jullie ons nieuwe opleidingscentrum in Arnhem


Wij hebben geweldig nieuws voor alle beauty professionals en nagelliefhebbers in Arnhem en omstreken: wij hebben onze nieuwe opleidingslocatie in het centrum van Arnhem geopend! Ons nieuwe opleidingscentrum beschikt over 3 leslokalen, waar wij onze cursisten nog beter van dienst kunnen zijn. Naast nagelopleidingen bieden wij ook Lash lift, Brow stylist opleidingen en marketingopleidingen speciaal voor salons uit de beauty branche. En het beste van alles? Wij zijn als enige in Gelderland een branche erkend opleider door het Nagelgilde.

Op slechts 5 minuten loopafstand van het station

Na het volgens van een training nog even de stad in, geen enkel probleem. We zitten aan de rand van het centrum op slechts enkele minuten loopstand van het station.
Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarages of gratis op 10 minuten lopen

Hier leer je de nieuwste technieken


Bij onze nagelopleidingen leren cursisten de nieuwste technieken en trends op het gebied van nagelstyling. Of je nu net begint als nagelstyliste of al jaren ervaring hebt, wij hebben een cursus die bij jou past. Tijdens onze Lash lift en Brow stylist opleidingen leer je hoe je wimpers en wenkbrauwen op een professionele manier kunt stylen. Daarnaast bieden wij marketingopleidingen speciaal voor salons uit de beauty branche, zodat je niet alleen de beste resultaten kunt leveren, maar ook jouw bedrijf op een effectieve manier kunt promoten.

Onze nieuwe opleidingslocatie bevindt zich in het centrum van Arnhem, waardoor het voor cursisten gemakkelijk bereikbaar is. De leslokalen zijn voorzien van moderne apparatuur en materialen, zodat cursisten het vak op de beste manier kunnen leren. Bij ons staan persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel.

Wil je graag weten wat een opleiding kost, bij ons volg je al een training vanaf €149, maar wist je dat de meeste van onze nagelstyliste opleidingen te volgen zijn met het Stap-budget

Benieuwd geworden naar onze nagelopleidingen in Arnhem? Schrijf je dan snel in voor een van onze opleidingen en ontdek de mogelijkheden van nagelstyling. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen op onze nieuwe locatie. 

Wist je dat Arnhem in Gelderland ligt, de grootse provincie van Nederland.
Door onze centrale ligging ben je bij ons dus op het juiste adres voor een nagelstyliste opleiding in Gelderland.

Over de schrijver
Reactie plaatsen