Nagelopleidingen in Arnhem: ontdek onze nieuwe opleidingslocatie in het centrum!
10 mei 2023 

Nagelopleidingen in Arnhem: ontdek onze nieuwe opleidingslocatie in het centrum!

Wij hebben geweldig nieuws voor alle beauty professionals en nagelliefhebbers in Arnhem en omstreken: wij hebben onze nieuwe opleidingslocatie in het centrum van Arnhem geopend! Ons nieuwe opleidingscentrum beschikt over 3 leslokalen, waar wij onze cursisten nog beter van dienst kunnen zijn. Naast nagelopleidingen bieden wij ook Lash lift, Brow stylist opleidingen en marketingopleidingen speciaal voor salons uit de beauty branche. En het beste van alles? Wij zijn als enige in Gelderland een branche erkend opleider door het Nagelgilde.

Bij onze nagelopleidingen leren cursisten de nieuwste technieken en trends op het gebied van nagelstyling. Of je nu net begint als nagelstyliste of al jaren ervaring hebt, wij hebben een cursus die bij jou past. Tijdens onze Lash lift en Brow stylist opleidingen leer je hoe je wimpers en wenkbrauwen op een professionele manier kunt stylen. Daarnaast bieden wij marketingopleidingen speciaal voor salons uit de beauty branche, zodat je niet alleen de beste resultaten kunt leveren, maar ook jouw bedrijf op een effectieve manier kunt promoten.

Onze nieuwe opleidingslocatie bevindt zich in het centrum van Arnhem, waardoor het voor cursisten gemakkelijk bereikbaar is. De leslokalen zijn voorzien van moderne apparatuur en materialen, zodat cursisten het vak op de beste manier kunnen leren. Bij ons staan persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel.

Wist je dat de meeste van onze opleidingen te volgen zijn met het Stap-budget!

Benieuwd geworden naar onze nagelopleidingen in Arnhem? Schrijf je dan snel in voor een van onze opleidingen en ontdek de mogelijkheden van nagelstyling. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen