Volg een Training met €1.000 STAP-subsidie 

en leer nieuwe skills!

Bekijk de trainingen

Brigitte Szabo

"Ze regelen vooraf van alles zodat de aanvraag heel soepel loopt. "

Ik heb bij Arch Academy de Natural Nail Training gevolgd en dat was in een woord top. Loes is een vakvrouw, weet waarover ze het heeft en geeft goed les en uitleg en heel veel tips.
Ik heb deze training gevolgd met het STAP-budget.

Voor wie is de STAP-subiside?

De overheid is zo vriendelijk om voor alle Nederlanders boven de 18 jaar €1.000,- scholingssubsidie per jaar beschikbaar te stellen voor training en ontwikkeling. Deze subsidie kun JIJ nu bij ONS gaan inzetten voor het volgen van een Biab Training, Acryl Training of Marketing Training.  Waanzinnig toch?!!!! 🥳

 

 • Je ouder bent dan 18 jaar en nog geen AOW ontvangt (of je wel of niet werkt, een uitkering ontvangt of ondernemer bent, dat is voor je aanvraag niet relevant).
 • Jij of je partner de Nederlandse nationaliteit heeft of een andere nationaliteit van een land binnen de Europese Unie.
 • Je volksverzekerd bent (dit ben je als je de afgelopen 27 maanden minstens 6 maanden in Nederland gewoond, gewerkt of een uitkering hebt gehad).
 • Je dit kalenderjaar nog geen STAP-budget hebt gekregen en er nog budget is. 
  (heb je in 2022 STAP-budget ontvangen, dan kun je nu alvast je nieuwe budget aanvragen voor 2023) Ook wanneer jij studiefinanciering ontvangt, kun jij Stap-budget aanvragen.  Je mag alleen het STAP-budget niet inzetten voor de studie waarvoor jij nu al studiefinanciering ontvangt. 

Vraag jouw STAP-budget aan!

 • Welke opleiding kies jij? Goed om te weten: Je zit nergens aan vast. Jouw STAP-aanmeldbewijs wordt pas een inschrijving zodra jouw subsidie is goedgekeurd.
 • Klik op de “aanmelden voor STAP knop en vul het formulier in. Je ontvangt binnen twee werkdagen jouw aanmeldbewijs (PDF) via e-mail. Zorg dat je deze ruim optijd aanvraagt. 
 • Je dient de aanvraag in bij het UWV. Zorg dat jij de dag van de aanvraag (elke twee maanden is er een tijdsvak) om 10.00 uur in de online wachtrij staat want het STAP-budget is beperkt beschikbaar. 
 • Het UWV laat binnen 4 weken of je aanvraag is goedgekeurd!
 • Is je aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Dan krijgen wij automatisch bericht en maken wij jouw inschrijving definitief.
Aanmelden voor STAP

Vraag jouw STAP-budget aan!

 • Stap 1:Kies je opleidingWelke opleiding kies jij? Goed om te weten: Je zit nergens aan vast. Jouw STAP-aanmeldbewijs wordt pas een inschrijving zodra jouw subsidie is goedgekeurd.

 • Stap 2: Vraag aanmeldbewijs aanKlik op de “aanmelden voor STAP knop en vul het formulier in. Je ontvangt binnen twee werkdagen jouw aanmeldbewijs (PDF) via e-mail. Zorg dat je deze ruim optijd aanvraagt. 

 • Stap 3: Dien je aanvraag inJe dient de aanvraag in bij het UWV. Zorg dat jij de dag van de aanvraag (elke twee maanden is er een tijdsvak) om 10.00 uur in de online wachtrij staat want het STAP-budget is beperkt beschikbaar. 

 • Stap 4: Wacht op je goedkeuringHet UWV laat binnen 4 weken of je aanvraag is goedgekeurd!

 • Stap 5: Start met jouw opleiding!Is je aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Dan krijgen wij automatisch bericht en maken wij jouw inschrijving definitief.

Aanmelden voor STAP

Hoe vraag ik de € 1.000 STAP Subsidie aan?

Schrijf je in voor een 1 van de 4 training naar keuze hieronder en vul alle gegevens op het inschrijfformulier nauwkeurig in. 

(hier mogen geen fouten in zitten, anders heb je kans dat je aanvraag niet goedgekeurd wordt). 

 

Wij maken vervolgens een STAP-aanmeldbewijs en sturen je per mail een stappenplan hoe je eenvoudig de subsidie aanvraagt. 

Helaas kunnen wij niet garanderen dat je subsidie wordt toegewezen, maar wat wij wel doen is dat je niet verplicht bent de opleiding te volgen als de subsidie wordt afgewezen. Dit doen de meeste andere opleiders wel. 

Kortom, je loopt geen enkel risico mocht de subsidie niet worden toegekend, hoe lekker is dat?!?

Indien de subsidie WEL wordt toegewezen ontvangen wij de subsidie en kun jij training bij ons de opleiding komen volgen.🎉

 

Wees er snel bij want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Onderneem actie & kies één van onderstaande opleidingen met Stap-budget: 

BIAB/Gellak Training 1.0

Maak je klaar om je nagelstyling vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met onze Gellak + Biab training! Geschikt voor starters en gevorderden!

BIAB/Gellak Training 2.0

Speciaal voor gepassioneerde stylistes die de Biab + gellak techniek al onder de knie hebben en hun vaardigheden naar een nog hoger niveau willen tillen!

LAKWERK Training

Nailart training samen met Lakwerk Nail School speciaal voor stylistes die zichzelf willen onderscheiden van andere salons met unieke designs in jouw stijl.

Refresh Nail Specialist

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die al eerder een nagelstyling opleiding heeft gedaan, maar nog niet tevreden is met het resultaat en je technieken wilt verbeteren. Inclusief marketing opleiding.

Allround Nail Specialist

In deze allround nagelstyliste de vakopleiding waarin je alle technieken leert die nodig zijn om je salon succesvol op te zetten. Inclusief marketing opleiding.

Beauty Expert

Allround Nail Specialist + Brow Stylist + Lash lift & salon marketing training.. Door deze 3 behandelingen met elkaar te combineren heb je een gouden combinatie.

Brow stylist Training

In de Brow Stylist Opleiding leer je hoe JIJ de perfecte wenkbrauw kunt styleren door gebruik te maken van verschillende technieken zoals verven, knippen, waxen, epileren en afwerking met make-up.

Lash lift Training

De Lash Lift (wimperlifting) is een veel gevraagde behandeling van de eigen natuurlijke wimpers. Daarnaast is het een hele winstgevende behandeling voor je salon.

Brow Stylist + Lash Lift

Combinatie training van de winstgevende behandeling Brow Styling (waxen. verven, styleren van de wenkbrauwen) gecombineerd met de populaire Lash Lift (wimperlifting) behandeling.

Online Marketing Training

Bereik meer klanten door online marketing. Volg deze Facebook en Instagram advertentie training voor meer klanten in je salon.

Salon Marketing Training

Online training om jouw salon marketing funnel van a tot z volledig op te bouwen. Voor meer structuur en rust in je salon! Al 400 salons gingen jou voor.

FB / Insta ads Training (pro)

Tijdens deze training leer je alles over adverteren op Facebook en Instagram zodat jij met je salon nieuwe klanten kunt aantrekken.

BRANCHE ERKEND OPLEIDER

Als enige in Gelderland branche-erkend opleider door het Nagelgilde.

NLQF 3

Geaccrediteerde TCI opleider op NLQF niveau 3. Bij ons krijg je een diploma vergelijkbaar met MBO niveau 3 voor de opleiding Allround Nagelstyliste

CRKBO GEREGISTREERD

Al onze nagel, wimper en wenkbrauw opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

NAGELGILDE

Het keurmerk Branche Erkend Opleider is het enige keurmerk specifiek voor opleiders in het vak nagelstyling.

STAP-BUDGET

Voor aantal trainingen is het mogelijk om €1.000 Stap-budget aan te vragen. 

NRTO

Lid van het NRTO de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen.

TCI Examens

Een deel van onze examens worden afgenomen door het TCI, een exameninstelling gericht op de beautybranche.

Onze missie:

De beautybranche is een snelgroeiende en veranderde markt. Er is meer nodig dan alleen praktijkervaring om een succesvolle onderneming op te bouwen.

Wij hebben de missie om ondernemers uit de beauty branche (zoals jij!) in staat te stellen om een winstgevende onderneming op te bouwen door het inzetten van (online) marketing. Hierdoor bereik je de juiste doelgroep zowel online als offline die een goede prijs voor je behandeling willen betalen.

Of je nu een eigen salons wilt starten, in de opbouwende fase van je bedrijf bent of je bedrijf wilt schalen als ervaren saloneigenaar, je bent hier op de juiste plek.

Meest gestelde vragen STAP

Is deze training echt helemaal gratis?

Ja indien jij het STAP-budget krijgt toegewezen hoef jij zelf niets bij te betalen. Te gek toch!

Op welke dagen worden de trainingen gegeven?

Wij werken met een datumprikker en daardoor weten wij altijd wel een geschikte datum te prikken. Sommige trainingen hebben wel een vaste dag in de week, dit kun je ook vinden bij de info over de opleiding. Indien gewenst kunnen we hier bij voldoende animo altijd van afwijken. Neem daarvoor eerst even contact met ons.

Kan ik de opleiding ook annuleren?

Je hebt na inschrijven 14 dagen bedenktijd en kunt in die tijd kosteloos annuleren. Daarna is je inschrijving definitief en gelden onze algemene voorwaarden. Wordt het STAP-budget niet toegewezen dan kun jij uiteraard kosteloos onder de opleiding uit. Wordt het budget wel toegewezen, maar annuleer jij de training op eigen initiatief dan worden de kosten van de training bij jou in rekening gebracht. Wanneer je verhinderd bent dan doen er natuurlijk alles aan om een passende nieuwe datum voor je te vinden.

Hebben jullie ook andere vestigingen?

Nee helaas, wij hebben maar 1 vestiging in Arnhem.

Zijn jullie makkelijk bereikbaar?

Ons opleidingscentrum zit op een paar minuten lopen van Arnhem Centraal station. Hier kan je ook je auto parkeren (betaald) of gratis parkeren op 10 minuten loopafstand.

Wanneer kan ik het STAP-budget aanvragen?

Elke twee maanden is er een aanvraag ronde. Na het inschrijven voor de training ontvang je van ons de datum voor de volgende aanmeldperiode.
Zorg dat je de aanvraag op die dag direct om 10.00 uur doet, onze ervaring keert dat het budget vaak al binnen enkele uren op is.

Hoe groot is de kans dat ik het STAP-Budget krijg toegewezen?

Hier hebben wij heen kijk op, we weten wel dat er in 2023 veel meer budget vrij komt, dus de kans op een succesvolle aanvraag nog verder zal toenemen.

Moet ik zelf iets voorschieten?

Nee hoor, je schrijft je vrijblijvend in voor een training naar keuze. Aan de hand van deze inschrijving maken wij een aanmeldbewijs, deze upload jij op de volgende aanvraag tijdvak (elke 2 maanden). Het UWV maakt het geld direct aan ons over, jij hoeft hiervoor verder helemaal niets te doen.

Hoe vaak mag ik het STAP-Budget aanvragen?

Het STAP-Budget kan één keer per kalenderjaar worden toegekend.

Wanneer ontvang ik mijn STAP-aanmeldbewijs?

Wij sturen je enkele dagen voor aanvang van de nieuwe aanvraag periode een STAP-aanmeldbewijs. Deze heb je nodig om je aanvraag succesvol te kunnen doen. Wij zorgen ervoor dat je van te voren wordt aangemeld in het systeem waardoor de keuze van jou training direct zichtbaar is tijdens het aanvragen.

Krijg ik een certificaat?

Yes, wanneer jij de training succesvol hebt afgerond ontvang je op de laatste trainingsdag een certificaat van ons.

Wat als ik mijn opleiding niet afmaak?

Je gaat een overeenkomst aan met ARCH ACADEMY en daarbij zijn onze algemene voorwaarden dus van toepassing. Wanneer je niet kunt komen of minder dan 80% van de opleiding afrond blijft de betalingsverplichting tot stand. Het UWV zal onderzoeken in hoeverre dit verwijtbaar is en / of jij dit bedrag terug moet betalen. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van het STAP-budget

Ontvang €1000 subsidie

Kies een opleiding naar keus!

Opleidingen met Stap-subsidie!