Social media uitbesteden voor je salon!

Wij doen de social media marketing voor je salon zodat jij tijd hebt om meer klanten te behandelen.

Lees meer

Kristel

'Een groot pluspunt voor mij is, dat ARCH ACADEMY zowel praktisch al theoretisch goed onderbouwd is.'

Je bent eigenaar van een goedlopende salon...

Social media marketing is een belangrijk onderdeel van je bedrijf want zonder een sterke postionering zullen klanten minder snel voor jou salon kiezen

Eigenlijk, als je heel eerlijk bent, heb je het te druk voor je marketing. Want wees eens eerlijk, het kost veel tijd om steeds origineel te posten, content te maken, alle nieuwste trends bij te houden....  

Je weet dat social media super belangrijk is voor je bedrijf want je wilt je onderscheiden in de branche en de juiste goed betalende klanten aantrekken. En na een lange werkdag heb je vaak geen puf meer om ook nog wat te posten op social media... 

Geen nood wij zijn er om jou te helpen!


Gespecialiseerd in de beautybranche

Wij zijn niet het typische marketing bureau omdat wij alleen samenwerken met bedrijven uit de beautybranche. En dat is precies het expertiseniveau die je nodig hebt om je salon te laten opvallen. 

Wij zijn er voor elk type salon!


Inhoud van elk pakket:

Strategische sessie

In deze sessie van 2 uur maken een game plan voor de aankomende periode voor de marketing van jouw salon. Misschien is je doel meer klanten voor een bepaalde dienst? Of meer bekendheid in jouw regio?

Content Shoot op locatie

Komt een professionele fotograaf een fotoshoot van 2 uur doen bij jou in de salon. In de strategische sessie bepalen we samen een shotlist. Deze foto’s gaan wij nabewerken en mag jij ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website (de foto’s zijn rechtenvrij).

Created to Create

Je ontvangt toegang tot ons online inspiratie platform met kant-en-klare post en inspiratie. Mocht je naast de post die wij voor je maken nog meer willen posten dan kan je deze post eenvoudig zelf aanvullen.

Custom Made Pre-set

Je eigen persoonlijk ontworpen preset (Lightroom). Dit is een speciale filter die wij voor je ontwerpen die je over je andere foto’s kan gebruiken zodat ze in dezelfde stijl als de foto’s van onze fotograaf worden bewerkt en alles mooi bij elkaar past.

Kies welk pakket het beste bij jou past:

Start doing

Speciaal voor startende ondernemers of als je zelf nog een deel van je marketing wilt doen. Elk half jaar komen wij bij jou in de salon een shoot doen om de content te schieten. Wij zullen elke week 1 post schrijven en plaatsen die perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Make it happen

Bouw consistent op social media met 2 post per week. Gecombineerd met een social media advertentie campagne voor meer impact. Samen maken we elk kwartaal een gameplan en een strategische sessie. Elk kwartaal komen we bij jou in de salon de content schieten.

Panic don’t Panic

Geschikt in de groei fase van je bedrijf. Je wilt je bedrijf verder opschalen en meer lokale bekendheid krijgen.

Elk kwartaal gaan we samen aan de slag met een strategisch game plan + een shoot bij jou op locatie.

Wij zorgen voor 3 toffe post per week en elk kwartaal een social media advertentie campagne voor nog meer impact.

Be the best fuck the rest

Full service pakket waarin je de zoveel mogelijk ontzorgt, wordt. De social media wordt professioneel geregeld en jij kunt aan de slag met andere belangrijke zaken.

Elke maand shoot, gameplan, 4x posten per week, reels, elke maand Ads op Instagram, Facebook en een Tiktok campagne.


Ga voor maximale impact!

In een aantal pakketten combineren wij de interesse fase (social media) uitbesteden met social media Ads (bewustzijnsfase).

Social media Ads is dé manier om onder de aandacht te komen bij jouw ideale doelgroep waardoor je snel meer impact maakt met jouw salon.

We zitten advertenties in op Instagram en Facebook.

Brochure aanvragen

Download hier vrijblijvend de brochure en ontvang deze binnen enkele minuten gratis in je e-mail!