Boost je carrière. Laat je omscholen tot Online Marketeer

Tegenwoordig zit iedereen online. Daarom is het voor bedrijven super waardevol om online goed zichtbaar te zijn en daar betalen ze je ook graag voor. 

Help bedrijven aan betere online zichtbaarheid

Gemiddeld zit men 7 uur per dag op zijn/haar mobiele telefoon. Genoeg reden dus voor bedrijven om actief te zijn op social media. Toch lukt het maar weinig bedrijven om succesvol een online marketing strategie te lanceren door gebrek aan online marketing skills.


De behoefte is groot, maar de kennis blijft vaak achterwege. Genoeg reden dus om jouw carrière een boost te geven en aan de slag te gaan als Online Marketeer.

Wat ga je doen tijdens de opleiding?

In een twee-daagse Online Marketing opleiding, die zowel online als fysiek op locatie te volgen is, leer jij van A-Z een succesvolle Online Marketing strategie opzetten. Dit ga je leren aan de hand van onderstaande onderwerpen...

Concurrentieanalyse

Wat doen de concurrenten? Maar vooral, wat doe jij anders? Deze USP's kun jij namelijk gebruiken om jouw doelgroep mee aan te spreken.

Doelgroepen

Wij is exact jouw doelgroep? Niet iedereen is namelijk jouw ideale klant. Om je doelgroep goed aan te spreken moet je deze goed kennen.

Juiste platformen

Op welke platformen is jouw doelgroep actief? Daar moeten we eerst achter komen voordat we gaan adverteren.

Marketingfunnels

Leer door middel van het See-Think-Do-Care model een complete vreemde tot betalende klant te krijgen.

Advertenties

Je leert van A-Z een succesvolle advertentiecampagne opzetten voor meer online zichtbaarheid en conversies.

Analyseren ads

Haal het meeste uit jouw online marketingcampagnes door deze te analyseren als een pro.

Dag 1: Strategiebepaling (10.00-15:15)

Tijdens de eerste dag duiken we volledig in op de strategie. Tijdens deze dag leer je exact wie je doelgroep is, maar vooral op welke platformen je deze doelgroep kunt bereiken en hoe je hen kunt activeren. Je leert welk beeldmateriaal (foto's en/of video's) aanslaat bij jouw doelgroep en je leert converterende advertentieteksten schrijven binnen het See-Think-Do-Care model. Door middel van dit model leer je hoe je een totale vreemde kunt ombuigen tot een daadwerkelijk betalende klant.

Dag 2: Implementatie (10.00-15:15)

Tijdens de tweede dag leer je al je kennis ook daadwerkelijk toe te passen. Je verlaat deze dag met je eigen eerste echte social media advertentiecampagne. Tijdens deze dag leer je hoe je van A-Z een advertentiecampagne lanceert binnen de Meta Business Suite. Vervolgens leer je ook hoe je de resultaten van deze campagne kunt analyseren om het maximale resultaat eruit te halen en voorzien we jou van opschaaltechnieken. 

Wij zijn NRTO-goedgekeurd

Deze opleiding is goedgekeurd door het NRTO waardoor deze training t.w.v. €1000,- no volledig GRATIS te volgen is. 

Arch Academy

Jansbuitensingel 7

6811 AA Arnhem

KVK: 83251367

BTW nummer: NL862793415B01