Boost je carrière. Laat je omscholen tot Online Marketeer

Bedrijven hebben moeite met hun online zichtbaarheid en dat in deze digitale wereld. Daarom betalen bedrijven jou maar al te graag voor deze kennis. Laat je dus opleiden als online marketeer en help bedrijven met hun online zichtbaarheid. Tijdens onze GRATIS twee-daagse online marketing opleiding leren we jou van a-z hoe jij Facebook & Instagram advertenties kunt inzetten om bedrijven beter online zichtbaar te laten zijn. Schrijf je nu in via onderstaande knop.

Cursist Meta advertentie training arch academy

Jessica

"Bizar hoeveel  ik in korte tijd leerde"

‘Ik heb na meerdere (social media) trainingen te hebben gedaan nu de Facebook training bij  ARCH ACADEMY gevolgd. Bizar hoeveel ik in korte tijd leerde, deze keer ook echt begreep wat ik deed en nog nooit zulke goede resultaten behaalde. Onwijs bedankt!! Naast de inhoud ook super fijne vibe en sfeer!'

Help bedrijven aan betere online zichtbaarheid

Gemiddeld zit men 7 uur per dag op zijn/haar mobiele telefoon. Genoeg reden dus voor bedrijven om zichtbaar te zijn op Social Media. Toch hebben bedrijven vaak niet de kennis in huis om succesvol te adverteren op Facebook en Instagram.


De behoefte is groot, maar de kennis blijft vaak achterwege. Genoeg reden dus om jouw carrière een boost te geven en aan de slag te gaan als Online Marketeer. Door middel van het STAP-budget kun jij deze 2-daagse opleiding nu volledig GRATIS volgen. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Wat ga je doen tijdens de opleiding?

In een twee-daagse Online Marketing opleiding, die zowel online als fysiek op locatie te volgen is, leer jij van A-Z hoe jij door middel van Facebook en Instagram advertenties bedrijven kunt helpen met hun online zichtbaarheid. Dit ga je leren aan de hand van onderstaande onderwerpen...

Strategie 

Hoe kun je d.m.v. advertenties op social media de doelgroep van een bedrijf bereiken en activeren?

Marketing kennis

Je leert alle principes over marketing. Hoe kun jij mensen activeren om in actie te komen aan de hand van social media advertenties?

Marketingfunnels

Leer hoe je een compleet vreemde d.m.v. advertenties op social media kunt omtoveren tot betalende klanten voor bedrijven. 

Advertenties

Je leert van A-Z een succesvolle advertentiecampagne opzetten voor meer online zichtbaarheid en conversies.

Analyseren ads

Je leert advertentie resultaten analyseren als een pro in het meta advertentiebeheer. Op die manier haal je het maximale uit de campagne

Opschalen ads

Je leert hoe je de huidige campagneresultaten succesvol kunt opschalen om meer mensen te bereiken.

Over de Trainers

De training wordt gegeven door Online Marketing specialisten Max en Wout. Zij zijn al jaren actief in de wereld van Online Marketing en specialiseren zich in het adverteren op Facebook en Instagram. Zij adverteren voor meerdere bedrijven en zijn in totaal verantwoordelijk voor meer dan €1.000.000,- in advertentiebudget. Tijdens de opleiding van Arch Academy staan zij klaar om jou alles te leren wat je moet weten over adverteren op Facebook en Instagram zodat jij de carrière als Online Marketeer kunt starten!

Dag 1: Strategiebepaling (10.00-15:15)

Tijdens de eerste dag duiken we volledig in op de strategie. Hoe gaan we ervoor zorgen dat compleet vreemden worden omgetoverd tot daadwerkelijk betalende klanten voor bedrijven. Als jij dat kunt realiseren voor bedrijven, dan betalen ze jou daar maar al te graag voor. Je leert tijdens dag 1 alles over marketingfunnels, het schrijven van converterende advertentieteksten en welk soort beeldmateriaal zich heeft bewezen als succesvolle advertenties.

Dag 2: Implementatie (10.00-15:15)

Tijdens de tweede dag leer je al je kennis ook daadwerkelijk toe te passen. Tijdens deze dag leer je hoe je van A-Z een advertentiecampagne lanceert binnen de Meta Business Suite. Vervolgens leer je ook hoe je de resultaten van deze campagne kunt analyseren om het maximale resultaat eruit te halen en voorzien we jou van opschaaltechnieken. 

Over ARCH ACADEMY

ARCH ACADEMY, dé plek voor omscholing en bijscholing in de beauty branche. Onze expertise heeft al honderden cursisten geholpen bij het verwezenlijken van hun dromen en een succesvolle carrièreswitch.

De strategieën die wij toepassen om onze klanten enorm te laten groeien delen wij nu na veler verzoek ook met ondernemers buiten de beauty branche. Bereid je voor om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en meer klanten aan te trekken door het slim inzetten van social media-advertenties!

In samenwerking met Blue Whale Digital Agency hebben we een unieke training samengesteld die jou de vaardigheden geeft om duizenden klanten te bereiken en volledige controle over je eigen succes te krijgen.

Ben jij er klaar voor?

Wij zijn NRTO-goedgekeurd

Deze opleiding is goedgekeurd door het NRTO waardoor deze training t.w.v. €1000,- no volledig GRATIS te volgen is. 

Arch Academy

Jansbuitensingel 7

6811 AA Arnhem

KVK: 83251367

BTW nummer: NL862793415B01