Meta Advertentie Training voor Beauty Salons

Als salon eigenaar ben je waarschijnlijk geen online marketing specialist, maar wil je wel een volgeboekte agenda, toch? Tijdens onze hands-on trainingen leren wij je daarom hoe je eenvoudig de regie in eigen handen neemt.
In twee dagen leer jij hoe je nieuwe klanten aantrekt voor je salon.

Lees meer

Meta Advertentie Training voor Beauty Salons

Als salon eigenaar ben je waarschijnlijk geen online marketing specialist, maar wil je wel een volgeboekte agenda, toch? Tijdens onze hands-on trainingen leren wij je daarom hoe je eenvoudig de regie in eigen handen neemt.
In twee dagen leer jij hoe je nieuwe klanten aantrekt voor je salon. product / dienst / training

Lees meer
Cursist Meta advertentie training arch academy

Jessica

"Bizar hoeveel  ik in korte tijd leerde"

‘Ik heb na meerdere (social) trainingen te hebben gedaan nu de Facebook training bij Pascal en Loes gevolgd. Bizar hoeveel ik in korte tijd leerde, deze keer ook echt begreep wat ik deed en nog nooit zulke goede resultaten behaalde. Onwijs bedankt!! Naast de inhoud ook super fijne vibe en sfeer!'

Social Post ads training

Je besteedt veel tijd aan het maken van mooie post op social media

Het bereik is de afgelopen tijd sterk gedaald. Je post krijgen likes & opmerkingen, maar je hebt het gevoel dat je niet onder de aandacht komt bij een nieuwe doelgroep.

Je hoeft niet te wachten tot klanten jouw vinden. Je zorgt ervoor dat jij bepaald wie jouw advertenties te zijn krijgen waardoor je snel onder de aandacht komt bij een nieuwe klantenkring. 

Maar.. (en daar beginnen de struggles)

Als je aan adverteren denkt schieten meteen de volgende gedachtes door je hoofd

  • 'Straks vergooi ik mijn geld omdat ik niet precies weet wat ik aan het doen ben.'
  • 'Alles is zo overweldigend. Hoe zet ik een sterke campagne op en hoe weet ik of ik het goed doe?'
  • 'Wat zeggen en betekenen al die cijfers in mijn advertentie beheer?'
  • 'De techniek.... Hoe werkt dat met pixels, aangepaste conversies, Conversion API...'

En misschien denk je nu Conversion API (wat is dat 😅).. Geen stress! Alle instellingen gaan wij samen goed zetten op trainingsdag 1. Je neemt je laptop zodat aan het einde van de dag alles goed staat ingesteld.

Bekijk de opleiding

Jouw route naar meer klanten

Facebook & Instagram advertentie training


Hands-on Training

Je komt op onze trainingslocatie in Arnhem en uiteraard neem jij je laptop mee.
Samen gaan we namelijk alle instellingen goed zetten in jouw Facebook Business Manager Account.
In kleine groepen van max 6 cursisten gaan we daarna samen aan de slag en bepalen jouw eerste doelstelling voor een campagne. 


Strategie Bepalen

Zonder strategie doe je maar wat...
Daarom bepalen wij samen een strategie die past bij jouw bedrijf.
Wat maakt jou uniek, waarom moeten klanten naar jouw salon komen?


Meer klanten voor jouw salon

Nu de strategie duidelijk is en alle instellingen goed staan wordt het tijd om echt te gaan adverteren. Hier is het analyseren van de resultaten ook erg belangrijk bij, op deze manier weet je namelijk zeker dat jouw advertentie budget zo goed mogelijk wordt benut. Wij geven je alle tools op dit op een eenvoudige manier te monitoren. 

Het is nu de bedoeling dat jij zelf aan de slag gaat, wij blijven 3 maanden na het volgen van de training beschikbaar voor al je vragen.

Aanmelden

BRANCHE ERKEND OPLEIDER

Als enige in Gelderland branche-erkend opleider door het Nagelgilde.

NLQF 3

Geaccrediteerde TCI opleider op NLQF niveau 3. Bij ons krijg je een diploma vergelijkbaar met MBO niveau 3 voor de opleiding Allround Nagelstyliste

CRKBO GEREGISTREERD

Al onze nagel, wimper en wenkbrauw opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

NAGELGILDE

Het keurmerk Branche Erkend Opleider is het enige keurmerk specifiek voor opleiders in het vak nagelstyling.

NRTO

Lid van het NRTO de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen.

Dit ga je allemaal leren

Dag 1: De fundering

De eerste dag gaan we alle instellingen in je advertentie en business manager goed zetten. Denk hierbij aan de Pixel, domein verficatie, Conversion API. Pas als deze instellingen goed staan kun jij een succesvolle campagne opzetten. 

Dag 2: Strategie

Wat is je doel? Wil je meer klanten? Meer bekendheid in jouw regio? Als we het doel samen hebben vastgesteld gaan wij een strategie opstellen. 

Dan is het zaak om te testen op welke foto's/videos en teksten werken het beste voor jouw doelgroep. 

3 maanden begeleiding

Na het succesvol afronden van de training laten wij je niet aan je lot over. De eerste 3 maanden zullen wij beschikbaar blijven voor al je vragen.

Over ons

Wij combineren de jarenlange ervaring van Loes op het gebied van salon marketing en het runnen van een  opleidingscentrum met de business & marketing vaardigheden van Pascal. Hierdoor kunnen we vanuit diverse invalshoeken jouw campagne gaan opzetten.

Daarnaast geloven wij in de kracht van de groep.
Andere deelnemers denken namelijk ook mee over jouw campagne en door met elkaar mee te denken kom je vaak tot hele mooie inzichten. 

Wat anderen van de vinden

Ik heb tot nu toe al ontzettend veel geleerd wat ik anders niet had kunnen weten. Het was ontzettend leerzaam en ik zou het iedereen aanraden. Ze zijn niet alleen super lieve mensen, ze kunnen jou in je bedrijf ook echt verder helpen en laten groeien. Ik kan niet wachten om meer trainingen bij ze te volgen!
Cursist Facebook ads training arch academy
Mandy Vogel

Ik ben bij Loes en Pascal geweest voor de advertentie training. Zelf ben ik totaal niet handig met social media (laat staan met adverteren). Loes en Pascal begeleiden je van A tot Z. Je volgt de training op (een prachtige) locatie waarbij ze je helpen met alle laptopinstellingen. Er is veel persoonlijke aandacht.

Je maakt samen jouw eigen advertentie, welke je ook online zet.....

review Facebook Training ARCH ACADEMY
Jessica van Delzen
Ik heb al een aantal online trainingen bij Arch ACADEMY geboekt, dit keer de 3 daagse Facebook advertentie training. Dit is zo een verrijking voor mijn bedrijf geweest! Ik adverteer dagelijks en omdat ik door de cursus nu precies weet wat ik moet doen is het zo veel makkelijker. Hierdoor haal ik meer boekingen binnen maar ook verkopen op mijn webshop! Heel erg bedankt team!e this style! I would recommend this!
Review Meta ads training
The Set
1000,-
Tijdelijke deal: van 1000 nu voor 650,-
vol=vol

Meta Advertentie training

2x LIVE trainingsdagen op onze locatie in Arnhem:
Dag 1: Fundering

Dag 2: Strategie

+ 3 maanden intensieve begeleiding tijdens je eerste campagnes.

We begrijpen dat investeren in je opleiding financiële verplichtingen met zich meebrengt. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften. Je kunt ervoor kiezen om in termijnen te betalen over 1, 2 of 4 maanden, zodat je je droomcarrière kunt nastreven zonder je bankrekening te plunderen.