Start vandaag nog met een cursus nagelstyliste en start je eigen salon

Start je eigen salon en verdien geld met wat je graag doet.

Volg een cursus nagels en leer jezelf nieuwe vaardigheden om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Start vandaag nog met een cursus nagelstyliste en start binnen no time je eigen salon.

Start je eigen salon en verdien geld met wat je graag doet.

Volg een cursus nagels en leer jezelf nieuwe vaardigheden om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ik wil succesvol worden!

BRANCHE ERKEND OPLEIDER

Als enige in Gelderland branche-erkend opleider door het Nagelgilde.

Wij combineren de nagelstyliste cursus met marketing skills. 

Je kunt de beste nagelstyliste zijn, maar als potentiële klanten niet van je bestaan afweten zul je geen succes behalen. Onze unieke cursus nagelstyliste gaat verder dan alleen technische vaardigheden en richt zich op ondernemerschap en marketingexpertise, een unieke aanpak die je nergens anders in Nederland vindt!

Wij bieden een uitgebreide opleiding die bestaat uit o.a. een acrylnagels cursus en een biab cursus. Hierbij komen cruciale aspecten aan bod zoals het bepalen van je prijsstrategie, het vergroten van je zichtbaarheid bij potentiële klanten en het gebruik van social media als krachtig marketinginstrument.

Ontwikkel niet alleen je nagelstyliste talenten, maar ook de zakelijke kant die nodig is om een succesvol eigen bedrijf te runnen. Maak van je passie een bloeiende onderneming met onze unieke cursus nagelstyliste in Nederland!

NLQF 3

Geaccrediteerde TCI opleider op NLQF niveau 3. Bij ons krijg je een diploma vergelijkbaar met MBO niveau 3 voor de opleiding Allround Nagelstyliste

CRKBO GEREGISTREERD

Al onze nagel, wimper en wenkbrauw opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.
gellak aanbrengen

Wat kan ik allemaal na het behalen van mijn nagelstyliste cursus.

Bij onze allround nagelstyliste cursus streven we ernaar om je de ultieme vaardigheden in het vak bij te brengen. Bovendien begeleiden we je stap voor stap bij het opzetten van je eigen bedrijf, zodat je vol vertrouwen je eigen salon kunt starten en succesvol kunt runnen.

Tijdens de cursus leren we je niet alleen hoe je de nagels van je klanten in topconditie houdt, maar streven we ernaar om jou de beste nagelstyliste in jouw regio te maken.

In de nagelstyling branche ervaren klanten vaak problemen door beschadigde nagels bij andere salons, zoals loslatende kunstnagels en beschadigde natuurlijke nagels die pijn veroorzaken. Ons doel is om jou precies te leren wat je wel en niet moet doen, waardoor je tevreden en vooral blijvende klanten krijgt.

Word de meester in nagelstyling en ondernemerschap met onze allround nagelstyliste cursus, en bouw een succesvolle en duurzame carrière op!

Wacht niet te lang, want de markt schreeuwt om goede nagelstylistes

Heb je je ooit afgevraagd waarom er zoveel nagelsalons zijn? Het blijkt dat het beroep van nagelstylist(e) een vrij beroep is, wat betekent dat iedereen zonder enige kennis opleidingen mag geven. Ja, je leest het goed! Het is verbazingwekkend dat iedereen zomaar een opleidingscentrum kan starten. Helaas leidt dit tot veel 'slechte' opleidingen, waar het vak niet goed wordt onderwezen.

De nadelige effecten hiervan zijn dagelijks merkbaar. Misschien heb je zelf al eens de gevolgen ervaren? Door gebrek aan kennis en het gebruik van verkeerde technieken beschadigen zogenaamde 'nagelstylisten' de natuurlijke nagels van klanten. De nagels worden verkeerd en te agressief behandeld, waardoor de natuurlijke nagel beschadigd raakt en kunstnagels slecht hechten. Het resultaat? Kunstnagels laten snel los en het duurt maanden voordat de natuurlijke nagels van de klant volledig hersteld zijn.

Voorkom teleurstellingen en kies voor een hoogwaardige nagelstyliste cursus om deze problemen te vermijden.

Wij hebben ook kennis van Marketing

Stel je voor: je hebt een intensieve opleiding gevolgd, urenlang geoefend en maandenlang gewerkt om de fijne kneepjes van het vak te beheersen…

Je creëert een Facebookpagina, ontwerpt een website, maar het lijkt niet te werken. Het is een kwestie van afwachten, afwachten, afwachten. Verdomme, je dacht dat de klanten vanzelf zouden komen. Wat nu? Na maanden van toewijding realiseer je je dat je niet weet hoe je verder moet. Enkele tijd later begint de moed je in de schoenen te zakken. Je neemt het pijnlijke besluit om te stoppen: 'in mijn buurt is er geen vraag naar een salon!' Het probleem ligt echter niet bij gebrek aan geïnteresseerde klanten, maar aan ondernemersvaardigheden; je hebt een duidelijke handleiding nodig!

Onze vakopleiding biedt een volledige online marketing- en ondernemersvaardigheden training ter waarde van € 1000,-.

Deze training volg je online, waarbij je stap voor stap je eigen onderneming opzet en een vliegende start maakt met je salon.

Maak van je hobby je beroep!

Zou het niet eweldig zijn om geld te verdienen terwijl je iets doet waar je blij van wordt? Het is geweldig om steeds andere mensen te ontmoeten terwijl je flexibel je eigen uren kan indelen. Maar ook om je creatieve visie te uiten en iemand anders gelukkig te maken met mooie nagels! Ontdek dit alles en meer met een cursus nagelstyliste waar we je leren hoe je niet alleen nagels, maar ook je klanten laat lachen, want wie wil er nu niet giechelende nagels?.

Meer weten? Kom in contact

Meest gestelde vragen nagelstyliste opleiding

Is de opleiding voor iedereen geschikt?

Ja! Zolang je gemotiveerd bent om je dromen waar te maken. En misschien denk je nu wel: ‘Kan ik het wel?’. Geen zorgen! Dat is onze taak. Jij zorgt voor de motivatie en wij begeleiden je in het proces van a tot z.

Heb ik een vooropleiding nodig voor deze training?

Je hebt geen vooropleiding nodig om mee te kunnen doen aan deze training.

Wat is de studiebelasting van deze opleiding?

De studiebelasting van deze opleiding is 3 uur per week exclusief de lesdag.

Moet ik studiemateriaal aanschaffen?

Voor de opleiding schaf je een lespakket met producten aan (zie het kopje lespakket) op deze pagina. Je ontvangt bij de opleiding een theorieboek, hier hoef je niet extra voor te betalen.

Moet ik een examen doen bij deze opleiding?

Je sluit de opleiding af met een examen bij ons in het opleidingscentrum. Voor het examen hoef je niets extra's te betalen.
Mocht je het examen niet halen dan plannen wij op onze kosten extra trainingen in zodat je opnieuw het examen kosteloos kunt doen.

Hierna heb je de keus om examen te doen bij het TCI op mbo niveau 3.

Ontvang ik een diploma na het afronden van mijn opleiding?

Na het afronden van de opleiding ontvang je een diploma Nagelstyliste van ARCH ACADEMY.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een erkend diploma NLQF 3 vergelijkbaar met MBO 3 niveau te halen. Hiervoor doe je apart examen bij het TCI.

Heb ik modellen nodig voor de opleiding?

Om de techniek te leren starten wij met oefenen op de Nailtrainer (robothand). Zodra jij de techniek onder de knie hebt starten we met het oefenen op modellen.
De modellen neem jezelf mee, je ontvangt ruim van tevoren een planning welke dagen je een model nodig hebt.

Kan ik met mijn eigen materialen werken?

Het afnemen van het lespakket bij de opleiding is niet verplicht. Je mag ook met je eigen materialen werken. De docent werkt tijdens de les met de producten van Magnetic Nail Design (hier kennen wij alle ins en outs van).

Hoeveel personen nemen deel aan de opleiding?

Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummer 1! Daarom werken wij een kleine groepjes van 6 cursisten.

Wat kost een nagelstyliste opleiding?

De kosten van de nagelstyliste opleiding variëren afhankelijk van de duur en het niveau van de opleiding.
Bij ons volg je al een training vanaf 199 euro.

Je kunt kiezen uit verschillende prijscategorieën, afhankelijk van je wensen en budget.

Het is belangrijk om de kosten van de opleiding goed te vergelijken voordat je een keuze maakt. Een goedkope opleiding volgen kan in eerste instantie erg aantrekkelijk lijken, maar onze ervaring leert dat je daarna toch niet altijd het gewenste resultaat behaalt. Laat je dus niet enkel leiden door de prijs, maar kijk ook naar de inhoud van de training.

Onze opleidingen zijn erkend en bieden een complete en professionele opleiding tot nagelstyliste. Naast de kosten van de opleiding is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit en reputatie van de opleidingsinstelling. Bij ons ben je verzekerd van een hoogwaardige opleiding met ervaren docenten en up-to-date lesmateriaal.

Als je een carrière als nagelstyliste ambieert, is het volgen van een goede opleiding essentieel. Het investeren in een kwalitatieve opleiding zal zich uiteindelijk terugbetalen in de vorm van tevreden klanten en een succesvolle carrière. Wees dus kritisch bij het maken van je keuze en kies voor een opleiding die past bij jouw ambities en budget.

Hoeveel geld verdien je met nagelstyliste?

Salarisniveau van nagelstylisten:
Het salarisniveau van nagelstylisten kan variëren en wordt beïnvloed door verschillende factoren.

Factoren die het salaris beïnvloeden:
Het inkomen van een nagelstyliste kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals het aantal klanten, gehanteerde tarieven en locatie van het werk.

Mogelijkheden voor zelfstandige nagelstylisten:
Als zelfstandige nagelstyliste heb je de mogelijkheid om meer geld te verdienen. Dit komt doordat je zelf je tarieven kunt bepalen en flexibeler bent in je werktijden.

Groeiende vraag naar nagelstylisten:
Er is een groeiende vraag naar nagelstylisten, wat kan leiden tot hogere inkomsten. Dit biedt kansen voor financieel succes.

Voordelen van een nagelstyliste opleiding:
Het volgen van een nagelstyliste opleiding biedt niet alleen de mogelijkheid om een nieuwe carrière te starten, maar ook om financieel succesvol te worden.

Voordelen van een nagelstyling opleiding

Flexibele werktijden: - Zelfstandig bepalen van werktijden - Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken.

Flexibiliteit in het plannen van afspraken: - Werken op verschillende locaties (salon of aan huis) - Mogelijkheid om avond- en weekendafspraken te maken.

Gemakkelijk combineren met andere verantwoordelijkheden: - Werk kan gecombineerd worden met gezin of studie Vrijheid en flexibiliteit voor een droomcarrière.

Brochure aanvragen

Download hier gratis de Nail Academy brochure en ontvang deze binnen enkele minuten gratis in je e-mail!
50%
Yes, stuur mij de brochure!