Na het volgen van de opleiding nagelstyliste kun je zelfstandig aan de slag.

Start je eigen salon en verdien geld met wat je graag doet.

Volg een volledige opleiding tot nagelstyliste en start succesvol je eigen salon of volg een training.

Bekijk de opleidingen of volg een training

Na het volgen van de opleiding nagelstyliste kun je zelfstandig aan de slag.

Start je eigen salon en verdien geld met wat je graag doet.

Volg een volledige opleiding tot nagelstyliste en start succesvol je eigen salon of volg een training. 

Bekijk de opleidingen of volg een training
Latoya - Beauty Studio Latoya.

Latoya

Beauty Studio Latoya.

"Ik was niet gelukkig met mijn werk en zocht iets wat mij gelukkig zou maken "

Ik heb specifiek het vak geleerd, maar ook heb ik mijzelf meer ontwikkeld en heb ik tijdens de opleiding nagelstyliste meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Door dit allemaal heb ik een goede start kunnen maken met mijn salon.

Unieke combinatie: nagelstyliste opleiding + marketing skills! 

Je kan de beste nagelstyliste uit jouw regio zijn, maar als niemand van je bestaan af weet dan komen er geen klanten en dat zou zonde zijn! 

Daarom kun je bij ons je nagelstyling opleiding combineren met ondernemersvaardigheden en marketing skills (als enige opleider in Nederland!). Wij leren je dan alle benodigde vaardigheden die je nodig hebt om een eigen bedrijf te runnen, denk hierbij aan: bepalen van je prijs, hoe zorg je ervoor dat klanten je weten te vinden, hoe onderscheid jij jezelf ten opzichte van de concurrentie, social media etc.  Na het volgen van een volledige nagelstyliste opleiding krijg je daarnaast bij ons een erkend diploma waarmee je kunt aantonen dat je gecertificeerd bent.

Je kan de online marketing training ook als losse training volgen.

Kies hier de vakopleiding die het beste bij je past:

Allround Nagelstyliste opleiding

Je wil alle technieken op het gebied van nagels leren...

biab pro opleiding

Je wil PRO worden in het maken van natuurlijke nagel looks...

Of volg een training:

Nagelverlenging

Ga vier lesdagen aan de slag om met behulp van sjablonen nagels te verlengen

Gellak + biab

Leer in twee dagen je eigen nagels verstevigen met biab

Perfectietraining

Bouw snelheid op en perfectioneer jouw skills naar keuze dankzij mijn hulp

Ik dacht 'die klanten komen wel', maar niets bleek minder waar...

Toen ik nog een salon had richtte ik me op alles en iedereen, want ja, met iedere klant die zou komen was ik blij! Maar de hele dag nagels verlengen werd ik niet blij van en kreeg ik zelfs een beetje buikpijn van. Ik vond biab namelijk veel leuker om te doen! Jarenlang ben ik aan het aanklooien geweest om klanten te werven, maar ik bleef een side job nodig hebben omdat ik niet genoeg klanten = niet genoeg inkomen had. Terwijl ik een kei was in mijn vak!
Door met helikopter-view te kijken naar mijn bedrijf bleek dat ik niet duidelijk een bepaalde klant aansprak en er daardoor niemand kwam. Vanaf het moment dat ik mijn concept wijzigde en specifieker werd ging mijn salon als een speer. Van ongeveer 12 uur per week aan klanten ging ik naar 40 uur per week(!). Nu denk je misschien dat ik hier nog een paar jaar over heb gedaan. Maar nee: met één advertentie-campagne op Facebook en Instagram was deze groei binnen DRIE MAANDEN!
Ik ging me namelijk focussen op een specifieke doelgroep. Die doelgroep ging ik in al mijn marketing aanspreken en het werkte: ik had alleen nog maar leuke klanten in mijn stoel zitten. Alleen goed zijn in je vak is NIET genoeg om een winstgevende salon op te zetten!

Dit is de basis van de ONLINE marketing training en daarbij de basis van je salon. Je start met het bepalen van je doelgroep, je ideale klant en je branding. Dit is stap 1 voor een succesvolle salon en dit kan ik dus van de bodem van mijn hart beamen!

gellak aanbrengen

Wat leer ik tijdens de nagelstylist opleiding? 

Tijdens de opleiding allround nagelstyliste maken wij je de allerbeste in het vak, maar daarnaast gaan wij je ook stap voor stap begeleiden om je eigen bedrijf op te zetten zodat jij straks precies weet wat je moet doen om succesvol je eigen salon te starten.

Tijdens de opleiding leren wij je hoe je de nagels van de klant in topconditie houdt (a.k.a de beste nagelstyliste uit jouw regio te worden). 

Binnen de branche zijn er veel salons die de nagels van klanten beschadigen waardoor er veel problemen ontstaan: de kunstnagel laat los (klant is niet tevreden) en de natuurlijke nagel van de klant is kapot (wat pijn doet). Ons doel is ervoor te zorgen dat jij precies weet wat je wel en niet kan doen. Dat zorgt voor een tevreden en -nog veel belangrijker- een blijvende klant!

De inhoud van een volledige nagelstyliste opleiding:

Manicure

De voorbereiding van de natuurlijke nagel voordat je een kunstnagel plaatst zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. 

We ruwen de nagels bijvoorbeeld niet op en krijgen tóch een goede hechting.

PowerGel Technieken

In de opleiding leren wij je verschillende technieken die je met PowerGel (vergelijkbaar met polygel) kunt uitvoeren.

Voor elke klant kijk je welk product geschikt is voor het type nagels van de klant. 

Gel Technieken

Met gel behandelen wij dezelfde technieken als bij PowerGel. 

Een klant moet geen verschil kunnen zien of een nagel is opgebouwd met PowerGel of met Gel. Beide moeten even dun geplaatst worden.

Gellak + biab

Misschien wel de meest populaire behandeling op dit moment: biab. Het verstevigen van natuurlijke nagels zonder ze te verlengen.

Voor veel klanten is alleen gellak niet stevig genoeg. Met biab kun je deze klanten helpen. Je leert wel strak lakken met gellak om alle biab- en kunstnagels mooi af te kunnen lakken.

Anatomie

Wij leren je precies wat je wel en niet kan doen, zodat je de nagels van je klant in topconditie houdt. Dat zorgt voor een tevreden en -nog veel belangrijker- een blijvende klant! Het is belangrijk om kennis te hebben van de anatomie van een nagel, maar ook voor de verschillende nagelproblemen en ziektes is er veel aandacht. 

Productkennis

We gaan dieper in op de werking van de producten waar we mee werken. Waarom nemen we bepaalde stappen en waarom voel je warmte als een product uithard? 

Door kennis te hebben over de producten kan je veel problemen voorkomen (zoals: waarom laat kunstnagel los bij een klant?).

Ondernemers & marketing opleiding

Wat nou als je een opleiding hebt gedaan, uren hebt geoefend, maanden hebt besteed om de technieken onder de knie te krijgen….

Je maakt een Facebookpagina aan, ontwerpt een website, maar het mag niet baten. Het is wachten, wachten, wachten. SHIT, je had gedacht die klanten komen wel. Wat nu? Na maanden keihard studeren, merk je dat je niet weet hoe je nu verder moet. Nog wat later zakt de moed je in de schoenen. Je neemt het besluit om te stoppen: ‘er is in mijn buurt geen behoefte aan een salon!’ Het ontbreekt echter niet aan gewillige klanten, maar aan ondernemersvaardigheden, je hebt een duidelijke routebeschrijving nodig!

Bij onze vakopleiding ontvang je een complete online marketing en ondernemersvaardigheden opleiding: t.w.v.€ 399,-

Deze training volg je online waarin je stap voor stap je eigen onderneming opzet en een vliegende start met je salon maakt.

Of voeg deze module los toe aan jouw nagelstyliste opleiding op maat. 


Verdien geld met je passie! 

Zou het niet fantastisch zijn om geld te verdienen terwijl je iets doet waar je blij van wordt? 

Het is geweldig om steeds andere mensen te ontmoeten terwijl je flexibel je eigen uren kan indelen. Maar ook om je creatieve visie te uiten en iemand anders gelukkig te maken met mooie nagels! 

Meest gestelde vragen nagelstyliste opleiding

Is de opleiding voor iedereen geschikt?

Ja! Zolang je gemotiveerd bent om je dromen waar te maken. En misschien denk je nu wel: ‘Kan ik het wel?’. Geen zorgen! Dat is onze taak. Jij zorgt voor de motivatie en wij begeleiden je in het proces van a tot z.

Heb ik een vooropleiding nodig voor deze training?

Je hebt geen vooropleiding nodig om mee te kunnen doen aan deze training.

Wat is de studiebelasting van deze opleiding?

De studiebelasting van deze opleiding is 3 uur per week exclusief de lesdag.

Moet ik studiemateriaal aanschaffen?

Voor de opleiding schaf je een lespakket met producten aan (zie het kopje lespakket) op deze pagina. Je ontvangt bij de opleiding een theorieboek, hier hoef je niet extra voor te betalen.

Moet ik een examen doen bij deze opleiding?

Je sluit de opleiding af met een examen bij ons in het opleidingscentrum. Voor het examen hoef je niets extra's te betalen.
Mocht je het examen niet halen dan plannen wij op onze kosten extra trainingen in zodat je opnieuw het examen kosteloos kunt doen.

Hierna heb je de keus om examen te doen bij het TCI op mbo niveau 3.

Ontvang ik een diploma na het afronden van mijn opleiding?

Na het afronden van de opleiding ontvang je een diploma Nagelstyliste van ARCH ACADEMY.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een erkend diploma NLQF 3 vergelijkbaar met MBO 3 niveau te halen. Hiervoor doe je apart examen bij het TCI.

Heb ik modellen nodig voor de opleiding?

Om de techniek te leren starten wij met oefenen op de Nailtrainer (robothand). Zodra jij de techniek onder de knie hebt starten we met het oefenen op modellen.
De modellen neem jezelf mee, je ontvangt ruim van tevoren een planning welke dagen je een model nodig hebt.

Kan ik met mijn eigen materialen werken?

Het afnemen van het lespakket bij de opleiding is niet verplicht. Je mag ook met je eigen materialen werken. De docent werkt tijdens de les met de producten van Magnetic Nail Design (hier kennen wij alle ins en outs van).

Hoeveel personen nemen deel aan de opleiding?

Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummer 1! Daarom werken wij een kleine groepjes van 6 cursisten.

Wat kost een nagelstyliste opleiding?

De kosten van de nagelstyliste opleiding variëren afhankelijk van de duur en het niveau van de opleiding.
Bij ons volg je al een training vanaf 199 euro.

Je kunt kiezen uit verschillende prijscategorieën, afhankelijk van je wensen en budget.

Het is belangrijk om de kosten van de opleiding goed te vergelijken voordat je een keuze maakt. Een goedkope opleiding volgen kan in eerste instantie erg aantrekkelijk lijken, maar onze ervaring leert dat je daarna toch niet altijd het gewenste resultaat behaalt. Laat je dus niet enkel leiden door de prijs, maar kijk ook naar de inhoud van de training.

Onze opleidingen zijn erkend en bieden een complete en professionele opleiding tot nagelstyliste. Naast de kosten van de opleiding is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit en reputatie van de opleidingsinstelling. Bij ons ben je verzekerd van een hoogwaardige opleiding met ervaren docenten en up-to-date lesmateriaal.

Als je een carrière als nagelstyliste ambieert, is het volgen van een goede opleiding essentieel. Het investeren in een kwalitatieve opleiding zal zich uiteindelijk terugbetalen in de vorm van tevreden klanten en een succesvolle carrière. Wees dus kritisch bij het maken van je keuze en kies voor een opleiding die past bij jouw ambities en budget.

Hoeveel geld verdien je met nagelstyliste?

Salarisniveau van nagelstylisten:
Het salarisniveau van nagelstylisten kan variëren en wordt beïnvloed door verschillende factoren.

Factoren die het salaris beïnvloeden:
Het inkomen van een nagelstyliste kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals het aantal klanten, gehanteerde tarieven en locatie van het werk.

Mogelijkheden voor zelfstandige nagelstylisten:
Als zelfstandige nagelstyliste heb je de mogelijkheid om meer geld te verdienen. Dit komt doordat je zelf je tarieven kunt bepalen en flexibeler bent in je werktijden.

Groeiende vraag naar nagelstylisten:
Er is een groeiende vraag naar nagelstylisten, wat kan leiden tot hogere inkomsten. Dit biedt kansen voor financieel succes.

Voordelen van een nagelstyliste opleiding:
Het volgen van een nagelstyliste opleiding biedt niet alleen de mogelijkheid om een nieuwe carrière te starten, maar ook om financieel succesvol te worden.

Voordelen van een nagelstyling opleiding

Flexibele werktijden: - Zelfstandig bepalen van werktijden - Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken.

Flexibiliteit in het plannen van afspraken: - Werken op verschillende locaties (salon of aan huis) - Mogelijkheid om avond- en weekendafspraken te maken.

Gemakkelijk combineren met andere verantwoordelijkheden: - Werk kan gecombineerd worden met gezin of studie Vrijheid en flexibiliteit voor een droomcarrière.

Brochure aanvragen

Download hier gratis de Nail Academy brochure en ontvang deze binnen enkele minuten in je e-mail!
50%
Yes, stuur mij de brochure!