Lash lift training

De Lash Lift is dé must-have behandeling voor prachtige, natuurlijke wimpers. Binnen slechts 45 minuten kunnen jouw klanten genieten van verbluffende resultaten, en jouw salon profiteert van deze winstgevende behandeling. Geef je klanten een WOW-effect en stuur ze met een stralende lach de deur uit!

Lees meer

Marit

The Brow Club

"Ik heb nu een salon in het centrum. Hier werk ik fulltime en heb ik gemiddeld per dag 8 tot 10 klanten."

“Ik ben begonnen met de nagelopleiding, hierna heb ik ook de lash lifting en de brow opleiding gevolgd. Zo heb ik langzamerhand het totaal plaatje gerealiseerd.”

Ontdek alle Lash Lift -ins en outs en wordt een expert met onze uitgebreide training!

De Lash Lift (wimperlifting) is een veel gevraagde behandeling van de eigen natuurlijke wimpers. Tijdens een Lash lift behandeling worden de wimpers van de klant met een speciaal silicone schildje gelift en geverfd. Hierdoor krijgen de wimpers een ‘mascara look’ en lijken ze veel langer.

Het effect van deze behandeling blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. De Lash Lift is bestand tegen transpireren, tranen, zwemmen en douchen

Als Lash Lift stylist is het super belangrijk dat je alle ins en outs van het product kent, maar ook dat je weet wat je wel, maar vooral ook NIET moet doen. Wat doe je als je per ongeluk het product in het oog van je klant aanbrengt? Weet je hoe je dan moet handelen?

Met de juiste techniek creëer je het WOW-effect!

Een goed uitgevoerde Lash Lift-behandeling heeft het WOW-effect! Geen gekruiste haartjes en het juiste schildje en de vloeistoffen op de juiste plek zorgen voor een perfect resultaat. Een goede training is daarom essentieel om klanten tevreden te stellen en ze terug te laten komen naar jouw salon.

Bekijk de opleiding

Weg naar een winstgevende salon

Verdien geld met je passie.


Volg de training

In slechts één dag leer je bij ons alle technieken perfect aan. Na de training ben je klaar om zelfstandig klanten te behandelen. We geven les in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en snel groeit.


Oefen op een model

Tijdens de training oefenen je de techniek op een model. Samen controleren we elke stap zodat jij de behandeling perfect uitvoert.

Het model neem jezelf mee naar de training.


Behaal je certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat en kan je meteen aan de slag met het behandelen van klanten. 


Yes ik wil deze training volgen! 

BRANCHE ERKEND OPLEIDER

Als enige in Gelderland branche-erkend opleider door het Nagelgilde.

NLQF 3

Geaccrediteerde TCI opleider op NLQF niveau 3. Bij ons krijg je een diploma vergelijkbaar met MBO niveau 3 voor de opleiding Allround Nagelstyliste

CRKBO GEREGISTREERD

Al onze nagel, wimper en wenkbrauw opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

NAGELGILDE

Het keurmerk Branche Erkend Opleider is het enige keurmerk specifiek voor opleiders in het vak nagelstyling.

NRTO

Lid van het NRTO de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen.

Leer deze technieken en word een pro!

Product kennis

Goede kennis over de producten die je tijdens de behandeling gebruikt is de basis voor succes! Hoe werken de producten? Hoe is de chemische samenstellen? Wat mag je wel en absoluut niet doen? Met deze kennis in de hand kun je succesvolle behandelingen uitvoeren en je klanten tevreden stellen.

Oogvormen

Elke klant is anders, niet alleen de oogvorm maar ook de lengte van de wimperhaartjes. Door de juiste maat schildjes te gebruiken in je behandeling krijg je de perfecte krul in de wimpers. 

Contra indicaties

Wanneer mag je wel maar wanneer mag je echt geen behandeling uitvoeren? Er zijn een aantal belangrijke contra indicaties die jij moet weten! 

Intake klant

Klanttevredenheid is ons topprioriteit! En dat bereik je door hun verwachtingen te overtreffen. Hoe? Samen met de klant bespreek je de wensen en verwachte resultaten om de behandeling perfect af te stemmen. Het resultaat? Tevreden klanten die met een grote glimlach jouw salon verlaten!


Techniek

Ontdek alles over onze geweldige lash lift techniek! Samen met jou doorlopen we de behandeling stap voor stap met behulp van een model. Na de training kan je zelfstandig de behandeling uitvoeren.

Trouble shooting

Geen krul of ongelijke wimpers? We bespreken alle scenario's en leren je hoe je veelvoorkomende fouten van salons kunt voorkomen. Zodat je altijd precies weet hoe je moet handelen! 

Nazorg

Zorg ervoor dat je klant haar prachtige wimpers lang kan behouden door goede nazorg! Met een duidelijke uitleg weet ze precies wat te doen (en niet te doen) voor optimaal resultaat.

Wat anderen zeggen:

"Super fijne lessen"
Super fijne lessen. Je kan alle vragen stellen die je wilt. Ook als je thuis ergens tegenaan loopt mag je de docent berichten. Ze denken mee met alles. Ik zou je zeker aanraden om bij Arch Academy je opleiding te volgen!
Kyra van der Haak
"Goede uitleg"
De specialiste cursus gevolgd bij ARCH ACADEMY, in een woord geweldig! Goede uitleg, begeleiding en heel veel geduld! Blij dat ik hier de cursus heb gedaan. In oktober ga ik de lashlifting cursus volgen heb er heel veel zin in, Loes bedankt voor alles!
Mirlou Derks
"Blij met de overstap"
Ik ben zo blij dat ik de overstap heb gemaakt naar ARCH ACADEMY. In zeer korte tijd heeft zij mij zoveel bijgeleerd. En in de toekomst blijf ik zeer zeker diverse cursussen bij jou volgen. Loes bedankt
Lilian Gelens

Lespakket

Tijdens de training werk je met onze materialen, deze staan hier voor je klaar.
Wij adviseren je om ook een productpakket bij ons aan te schaffen, zodat je thuis kunt oefenen met de materialen waarmee je hebt gewerkt.

Een lespakket kost €101,55 excl, btw

Lash Stylist Pakket

Wat is de inhoud van het pakket:

1 Hive Lashlift starter kit
1 Hive Lashlift tool
1 Microbrush
1 Appraise blue/black
1 Tint developer
1 Lash lift Shields soft & easy

Meest gestelde vragen Lash lift training

Niveau

Voor deze opleiding is geen vooropleiding nodig.

Kwalificatie

xxx

Studiebelasting

De studiebelasting voor deze training is 1 lesdag.

Examens

De opleiding sluit je af met een examen bij ons in het opleidingscentrum. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om examen te doen bij het TCI.

Locatie

Onze trainingen worden gegeven in ons opleidingscentrum in Arnhem. De marketing training die bij de nagelstyliste opleiding zit vol je online in je eigen tijd. Tot deze training heb je 1 jaar toegang na de startdatum van je opleiding.

Wat is het niveau van deze training?

Voor het volgen van deze training is geen ervaring in het vak of opleidingsniveau vereist.
Het enige wat je nodig hebt, is motivatie! Voor de rest zorgen wij 🔥

Wat is de kwalificatie van deze training?

Deze training leidt je op tot Lash lift stylist.

Wat is de studiebelasting van deze training?

Om het vak goed aan te leren is het belangrijk dat jij zelf veel gaat oefenen op modellen en klanten. Hoe meer je oefent hoe sneller je de skills onder de knie krijgt.

Is er een examen?

Bij de Lash lift training is er geen examen. Bij het goed afronden van de training (je voert de technieken op de juiste manier uit) ontvang je een certificaat bij het afronden.

Waar wordt de training gegeven?

De training volg je bij ons opleidingscentrum in Arnhem. Wij zitten gevestigd op de Jansbuitensingel 7 dit is op een paar minuten loopafstand van Centraal Station Arnhem.
Je kan je auto betaald parkeren in parkeergarage Centraal Station of gratis op 10 min loopafstand.

Hoeveel personen nemen deel aan deze training?

Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummer 1. Daarom werken wij in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten.

Heb ik een vooropleiding nodig voor deze training?

Je hebt geen vooropleiding nodig om mee te kunnen doen aan deze training.

Moet ik studiemateriaal aanschaffen?

Tijdens de training werk je met onze materialen. Ook ontvang je een theorieboek, hier hoef je niet extra voor te betalen.

Welke dagen wordt de training gegeven:

Lash Lift Training

 • Vrijdag 15 december 2023
 • Woensdag 17 januari 2024
 • Vrijdag 23 februari 2024
 • Dinsdag 26 maart 2024
595,-
500,-

Lash lift training

 • Lash lift training van 10.00 tot 15.15 uur.
 • Gebruik van onze materialen tijdens de training
 • Certificaat bij het goed afronden.


 • Lesgeld 500 vrijgesteld van btw door CRKBO registratie
 • Het lespakket t.w.v. 101,55 excl. btw zit niet bij de prijs in (is niet verplicht)
 • Wij vragen een aanbetaling van €50,- om jouw plek te reserveren.

 • We begrijpen dat investeren in je opleiding financiële verplichtingen met zich meebrengt. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften. Je kunt ervoor kiezen om in termijnen te betalen over 1 of 3 maanden, zodat je je droomcarrière kunt nastreven zonder je bankrekening te plunderen.