Brow Stylist training

Brow Styling is SUPER populair! Daarnaast is het een hele winstgevende behandeling voor je salon. Leer in slechts één dag hoe je de perfecte wenkbrauwen creëert en klanten met een grote glimlach je salon verlaten.

Lees meer

Brow Stylist training

Brow Styling is SUPER populair! Daarnaast is het een hele winstgevende behandeling voor je salon. Leer in slechts één dag hoe je de perfecte wenkbrauwen creëert en klanten met een grote glimlach je salon verlaten.

Lees meer

Marit

The Brow Club

"Ik heb nu een salon in het centrum. Hier werk ik fulltime en heb ik gemiddeld per dag 8 tot 10 klanten."

“Ik ben begonnen met de nagelopleiding, hierna heb ik ook de lash lifting en de brow opleiding gevolgd. Zo heb ik langzamerhand het totaal plaatje gerealiseerd.”

Wenkbrauwbehandelingen gaan nogal eens mis.

Oh no, herken jij dat gevoel ook? Je verlaat vol goede moed de salon, maar zodra je in de spiegel kijkt, schrik je je rot! Je wenkbrauwen zijn ineens veel te dun of zelfs scheef... OMG, hoe ga je hier ooit mee rondlopen?!

Maar weet je wat? Je bent niet alleen! Dit is een veelvoorkomende klacht van klanten en dat is eigenlijk heel gek. Want laten we eerlijk zijn, wenkbrauwen zijn toch wel het ondergeschoven kindje van de schoonheidsbehandelingen. Tijdens een standaard opleiding tot schoonheidsspecialiste wordt er vaak maar weinig aandacht besteed aan het styleren van wenkbrauwen. Studenten leren alleen om een paar haartjes aan de onderkant weg te halen. Haartjes aan de bovenkant weghalen? No way!

Maar hé, daar komt onze Brow Stylist training om de hoek kijken! Wij leren jou alle geheimen van het vak, zodat jij precies weet hoe je de wenkbrauwen van jouw klanten perfect kunt styleren. Bye bye dunne of scheve wenkbrauwen, hello fabulous brows!

Wenkbrauwen styleren op gevoel?

Dat klinkt als een uitdaging, vooral als je net begint met je opleiding! Het vergt namelijk wat tijd voordat je dat finger-spritzen-gevoel onder de knie hebt. Maar geen zorgen, bij ons werken we met verschillende meettechnieken waardoor het eigenlijk niet meer mis kan gaan. Samen met de klant controleer je de vorm en dikte van de wenkbrauw en pas als de klant helemaal tevreden is (en jij natuurlijk ook!), start je met de behandeling. En daarna is het alleen nog maar een kwestie van de lijntjes volgen.

Bekijk de opleiding

Weg naar een winstgevende salon

Verdien geld met je passie.


Volg de training

In slechts één dag leer je bij ons alle technieken perfect aan dankzij onze speciale meettechniek! Na de cursus ben je klaar om zelfstandig klanten te behandelen. We geven les in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en snel groeit.


Modellen

Door de techniek op modellen te oefenen perfectioneer je jouw vaardigheden, herken en corrigeer je fouten en lever je een perfect resultaat voor jouw klanten.

Tijdens de training werk je op 2 modellen die je zelf meebrengt (eerste model 11.30 uur en het tweede model om 13.30 uur). 


Behaal je certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat en kan je meteen aan de slag met het behandelen van klanten. 


Yes ik wil deze training volgen! 

BRANCHE ERKEND OPLEIDER

Als enige in Gelderland branche-erkend opleider door het Nagelgilde.

NLQF 3

Geaccrediteerde TCI opleider op NLQF niveau 3. Bij ons krijg je een diploma vergelijkbaar met MBO niveau 3 voor de opleiding Allround Nagelstyliste

CRKBO GEREGISTREERD

Al onze nagel, wimper en wenkbrauw opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

NAGELGILDE

Het keurmerk Branche Erkend Opleider is het enige keurmerk specifiek voor opleiders in het vak nagelstyling.

STAP-BUDGET

Voor aantal trainingen is het mogelijk om €1.000 Stap-budget aan te vragen. 

NRTO

Lid van het NRTO de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen.

TCI Examens

Een deel van onze examens worden afgenomen door het TCI, een exameninstelling gericht op de beautybranche.

Leer deze technieken en word een pro!

Professionele meting

Om de perfecte wenkbrauw te styleren is het belangrijk dat je een de wenkbrauwen op de juiste manier afmeet zodat ze passen bij de gezichtsvorm van de klant.

Verven

Om meer volume in de wenkbrauwen te krijgen verven wij altijd! Je leert de perfecte formule te mengen die precies past bij de wensen van de klant. 

Henna 

Heeft de klant weinig haartjes of gaten in haar wenkbrauwen dan is verven met Henna ideaal. Doordat je de huid meeverft is het effect veel voller. 

Kniptechnieken

Door het knippen van de haartjes krijg je een super strak resultaat. Dit is ook ideaal voor mannelijke klanten! 

Waxen

Hoe breng je de wax op de juiste manier aan en verwijder je deze van de huid zodat je alle ongewenste haartjes weg haalt? 

Epileren

Met de pincet zetten wij de puntjes op de i. 

Afstyleren

Laat de klant zien hoe je de wenkbrauwen kan afstyleren. Dit is niet alleen slim voor je productverkoop maar ook vinden klanten het erg fijn om te leren hoe ze zelf hun wenkbrauwen kunnen bijtekenen of extra in model kunnen brengen met bijvoorbeeld wenkbrauw gel.

Product verkoop

Hoe zorg je ervoor dat je extra omzet binnenhaalt door het verkopen van producten. Dit ontdek je tijdens de training. 

Wat anderen zeggen:

"Super fijne lessen"
Super fijne lessen. Je kan alle vragen stellen die je wilt. Ook als je thuis ergens tegenaan loopt mag je de docent berichten. Ze denken mee met alles. Ik zou je zeker aanraden om bij Arch Academy je opleiding te volgen!
Kyra van der Haak
"Goede uitleg"
De specialiste cursus gevolgd bij ARCH ACADEMY, in een woord geweldig! Goede uitleg, begeleiding en heel veel geduld! Blij dat ik hier de cursus heb gedaan. In oktober ga ik de lashlifting cursus volgen heb er heel veel zin in, Loes bedankt voor alles!
Mirlou Derks
"Blij met de overstap"
Ik ben zo blij dat ik de overstap heb gemaakt naar ARCH ACADEMY. In zeer korte tijd heeft zij mij zoveel bijgeleerd. En in de toekomst blijf ik zeer zeker diverse cursussen bij jou volgen. Loes bedankt
Lilian Gelens

Lespakket

Tijdens de training werk je met onze materialen. Wij hebben verschillende producten en tools. Zo weet jij na de training precies wat je het fijnst vindt om mee te werken. 

Bestel deze producten rechtstreeks bij onze leverancier voor +/- € 120,- excl. btw (afhankelijk van de keuze aan producten en tools). Je ontvangt tijdens de training alle informatie! 

Meest gestelde vragen Brow Stylist opleiding

Wat is het niveau van deze training?

Voor het volgen van deze training is geen ervaring in het vak of opleidingsniveau vereist.
Het enige wat je nodig hebt, is motivatie! Voor de rest zorgen wij 🔥

Heb ik een vooropleiding nodig voor deze training?

Je hebt geen vooropleiding nodig om mee te kunnen doen aan deze training.

Heb ik een vooropleiding nodig voor deze training?

Je hebt geen vooropleiding nodig om mee te kunnen doen aan deze training.

Wat is de kwalificatie van deze training?

Deze training leidt je op tot Brow Stylist.

Wat is de studiebelasting van deze training?

Om het vak goed aan te leren is het belangrijk dat jij zelf veel gaat oefenen op modellen en klanten. Hoe meer je oefent hoe sneller je de skills onder de knie krijgt.

Is er een examen?

Bij de Brow Stylist training is er geen examen. Bij het goed afronden van de training (je voert de technieken op de juiste manier uit) ontvang je een certificaat bij het afronden.

Waar wordt de training gegeven?

De training volg je bij ons opleidingscentrum in Arnhem.

Hoeveel personen nemen deel aan deze training?

Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummer 1. Daarom werken wij in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten.

Moet ik studiemateriaal aanschaffen?

Tijdens de training werk je met onze materialen. Ook ontvang je een theorieboek, hier hoef je niet extra voor te betalen.

595,-
495,-

Brow Stylist training

  • Brow Stylist training van 10.00 tot 15.15 uur.
  • Gebruik van onze materialen tijdens de training
  • Certificaat bij het goed afronden.


Lesgeld 495 vrijgesteld van BTW (door CRKBO registratie)

* Startdatum in overleg.

Let op: maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, alleen voor cursisten die er de volle 100% voor willen gaan.