Volg een beauty opleiding

en start met je eigen salon 

of voeg deze winstgevende behandeling toe aan je aanbod!

Bekijk de opleidingen

Volg een beauty opleiding

en start met je eigen salon of voeg deze winstgevende behandeling toe aan je aanbod!

Bekijk de opleidingen

Wat leer ik tijdens de beauty opleiding? 

In de opleiding leren wij je alle ins en outs van het vak. Om de behandeling goed onder de knie te krijgen is het belangrijk om de theorie achter een goede behandeling goed te begrijpen. Daarom starten wij onze training altijd met een uitgebreide uitleg over de techniek en de verschillende situaties die je in de praktijk kan tegenkomen. Zodat jij bij elk type klant precies weet hoe je de behandeling op de juiste manier uitvoert. 

Tijdens onze Lash Lift of Brow stylist opleidingen maken we je een kei in het vak. Je weet precies hoe je de behandeling zelfstandig kan uitvoeren en je snel met deze winstgevende behandelingen kan starten met een eigen salon of als uitbreiding op je bestaande aanbod binnen je salon.

Wat gaat er bij veel salons fout?

Ze worden alleen getraind in het uitvoeren van de behandeling, maar missen de achtergrond informatie waarom ze bepaalde stappen moeten uitvoeren. Voor de behandeling: denk aan een lash lift of een henna brow behandeling werk je met producten die een chemisch proces doorlopen. Als jij geen kennis hebt van de product en chemische werking van je producten kan je tegen veel problemen aanlopen. Bijvoorbeeld een henna kleur die groen uitslaat? Of een Lash lift behandeling die niet goed pakt. 

Onderneem actie & kies één van onderstaande beauty trainingen: 

Je hebt de keuze uit de Lash lift of Brow stylist training. Je kan ze natuurlijk ook allebei volgen ;) (je ontvangt dan een mooie korting!). 

BROW STYLIST training

In de Brow Stylist Opleiding leer je hoe JIJ de perfecte wenkbrauw kunt styleren door gebruik te maken van verschillende technieken zoals verven, knippen, waxen, epileren en afwerking met make-up.

LASH LIFT training

De Lash Lift (wimperlifting) is een veel gevraagde behandeling van de eigen natuurlijke wimpers. Daarnaast is het een hele winstgevende behandeling voor je salon.

Verdien geld met je passie! 

Zou het niet geweldig zijn om geld te verdienen terwijl je iets doet waar je blij van wordt? 

Het is geweldig om steeds andere mensen te ontmoeten terwijl je flexibel je eigen uren kan indelen. Maar het geven van zelfvertrouwen aan klanten met jouw behandeling zodat de klant stralend de deur uitloopt. 

Kies een training naar keus!

En start met het geven van winstgevende behandelingen. 

Bekijk de trainingen